HTML

Friss topikok

Ezért utálom a...

Közösség

Ezért utálom a Fideszt!

2014.02.07. 02:35 Ki volt öntve a víz valahol a konyhában

Gyűlöletem kezdete a 90-es évek elejére datálható. Még javában uralkodott nagy, nemzeti Hóbaglyunk (Boross Péter), amikor ez a narancsszínű undormány már az ártatlan gyermekek felé is elkezdte nyújtogatni rettenetes csápjait. Általános iskolás voltam, de - talán kissé megszállott módon, és köszönhetően az Uborka című "politikai salátának" - egész jól képben voltam az akkori politikai élettel kapcsolatban. Tudtam, mely pártok jutottak be a parlamentbe, sajnáltam az Agrárszövetséget, én is haragudtam Antall Józsefre azon az ominózus vasárnap estén.

Történt aztán, hogy egyik barátom egy narancsszínű fideszes kitűzővel állított be az iskolába. Bizony, maga Orbán Viktor ajándékozta ezt neki, és még a kis fejét is megsimogatta. Ez a találkozó akkora hatással volt rá, hogy minimum két választáson be is húzta az ikszet a "nemzeti" oldalra. Én még akkor nem határoztam el, hogy "csakazértse" fogok ilyet tenni. Akkor még nem sejtettem, hogy békaemberekkel fogok találkozni...

Na de lássuk, azóta mivel sikerült ennek a Fidesz nevű borzadálynak kivívnia nem kifejezetten megtisztelő utálatomat.

Megosztás

Hosszú órákig lehetne sorolni, mivel igyekeztek és igyekeznek a mai napig megosztani a népet. Oszd meg és uralkodj? Inkább úgy mondanám: oszd meg, és mosd ki az agyát. Már a másik felének, amelyiket sikerült meghülyítened.

Arra talán sokan emlékeznek, amikor a 2002-es választás első fordulója után azt mondták: aki velük van, az ő győzelmüket akarja, az viselje a kokárdát, ezt a szép - akkor még nem szitokszóként értelmezendő - nemzeti jelképünket március 15-től egészen a választás napjáig, ami április 7-ére volt kiírva. Ezzel máris megutáltatták pár millió emberrel e szerencsétlen háromszínű szalagot .

"A haza nem lehet ellenzékben!" Mondta Orbán Viktor pár héttel a 2002-es vereség után. Ezzel gyönyörűen szembeköpve mindenkit, aki nem rájuk szavazott. Mert ők a haza, a nemzet... Kifordul az ember bele.

Úgy általában véve is felfedezhető egyfajta kiválasztottság érzet a fidesz-szimpatizánsokban. Egy olyan "vagyunk mi, és vagytok ti" üzenet jön belőlük, ami jelképezi azt, hogy itt magyarnak csak az számít, aki a "nemzeti oldal" véleményét osztja.

Köpönyegforgatás

Erre is fel lehetne sorakoztatni számtalan példát. A Fidesz kezdetben inkább liberális, mint jobboldali-"nemzeti" pártként definiálta magát. Egyesek szerint a parlamentben elhangzott egy "Csuhások, térdre, imára!" mondat is Orbán szájából, de erre nincs perdöntő bizonyíték. Az viszont egyértelmű volt, hogy a párt határozottan az egyházakkal szemben pozícionálta magát. „Vannak-e garanciák arra nézve, hogy az egyházak nem avatkoznak be
közvetlenül a politikai életbe?” - kérdezte Orbán 1991-ben.

Ma már elképzelhetetlen, hogy ilyet merészelne. Valamikor '94 körül történhetett a nagy pálfordulás, és ettől fogva kedvenc narancsosaink - természetesen a szavazóbázis gyarapításának érdekében - egyre inkább kezdik rátenni a mancsukat az ország könnyebben befolyásolható, úgynevezett hívő rétegére. Így lett szép lassan istenhitből orbánhit. Sajnálatos módon az egyházak állami támogatásának mértéke nemhogy töretlen, de egyenesen emelkedő tendenciát mutat. Ráadásul elszámolniuk sem kell a pénzzel... Na erről lehetne egyet népszavazni: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az egyházak továbbra állami pénzből tartsák fenn (szedjék meg) magukat, avagy éljenek meg a híveik által felajánlott pénzből?" Na és nem utolsósorban: el a kezekkel az iskoláinktól!

Bunkóság

Én még elegánsan győzni/veszíteni tudó fideszest nem láttam. Lehet, hogy van ilyen, de jól rejtőzhet valahol. Ha győznek egy parlamenti választáson (eddig kétszer volt erre példa), máris megy a melldöngetés, hogy végre " Nemzeti Kormány Lett A Magyar Népnek" egy igazságos szavazáson. Ha buknak (választási esélyesként ez eddig szintén két alkalommal fordult elő): "Követeljük a szavazatok újraszámolását! Választási csaláááás!!!" Hol van ehhez képest az MSZP ócska narancsos buktája 2006-ból.

Egyes ellendrukkerek szájából is hallani, hogy bizonyos Pokorni Zoltán a normálisabb fideszesek közül való. Ha a normális ember fogalma azt jelenti, hogy a neki nem tetsző riporteri kérdésre fürdőskurvaként reagálunk, akkor valóban az. Íme egy közös jelenete Kálmán Olgával az ATV Egyenes beszéd című műsorából:


Az is sokat elmond egy párt embereiről, ahogy kaján vigyorral élnek vissza a "választópolgárok felhatalmazásával". Be lettek szavazva a parlamentbe, és innentől kezdve mi vagyunk őértük. Újságírók akarnak itt mindenféle kérdéseket feltenni? Kik ők hozzám, a kétharmaddal megválasztott parlamenti képviselőhöz képest?

A 444.hu remek kis összeállításában látható, mekkora a sötétség a Fidesz bugyraiban. Rendben van, hogy holmi képviselőcskék, miniszterek nem gondolkodhatnak önállóan, de ki lehetne ezt kulturáltan is fejezni.

Kedvencem a parasztok között sötét bunkónak számító debreceni polgármester, Kósa Lajos reakciója egy RTL klub által feltett, szokatlanul "pimasz" kérdésre:

Hoppá, Lajoska elfelejtette, hogy nem a debreceni lakájmédia munkatársával áll szemben.

Cinizmus

Felsőbbrendűség és pökhendiség uralkodik a Fidesz padsorai között. Ők kérem szépen már valakik. Letettek valamit az asztalra. Jár nekik a képviselői és még ilyen-olyan költségtérítés, laptop, miegymás. Nem csoda, ha lenézik azokat, akik nem voltak ennyire "ügyesek".

Lázár Jánosnak volt bőr a képén ezt mondani: "Akinek nincs semmije, az annyit is ér." Örömteli, hogy neki bejött az élet, és nem kell a versenyszférában nap mint nap bizonyítania rátermettségét. Büszke lehet rá az őt polgármesteri székbe ültető hódmezővásárhelyi lakosság.

zsigamarcell.jpgMásik kedvencem a miskolci Zsiga Marcell. Szállóigévé vált mondata: "Biztosan meg lehet élni 47 ezer forintból. Biztosan meg lehet élni 47 ezer forintból. Igen. Azt hiszem, igen."

Ez a szerencsétlen nyomorult annyit sem adott a látszatra, hogy képes volt "véletlenül" két helyről is költségtérítést felvenni ugyanarra a célra, majd közpénzből leaszfaltozni azt az utcát, ahol a telke van - de csak a telekig, hadd járjon továbbra is mocsokban az utca másik, szerencsétlenebbik fele, azok, akik nem kapartak ki maguknak zsíros alpolgármesteri állást.

Az, hogy gazdaság terén sem hasít különösebben ez a kormány, mindenki érzi a saját bőrén. Legfeljebb ha fideszhívő, másokat tesz felelőssé. Még 2010-ben, a kampány alatt hangoztatták nagy mellénnyel: "Megvédjük a magánnyugdíjakat!" Köszönjük szépen, sikerült is megvédeni mindet, na kitől? Persze, hogy a jogos tulajdonosoktól, vagyis tőlünk. Ami mára szépen el is fogyott. Na erről mikor ír majd az MNO, Heti Válasz, mikor számol be róla a seggnyaló Hír Tv, ahelyett, hogy zugkocsmákat nyomjon fel?

Birkanevelde

A Fidesz nem szereti a gondolkodó embereket. Eleve irtózik attól, hogy bárki bármilyen döntését, eszméjét megkérdőjelezze, lásd újságírók, letiltott Puzsér-interjú, külföldi szakemberek lehülyézése - a témához kapcsolódó érvek nélkül stb.

Nekem se miniszterelnök, se parlamenti párt ne mondja meg, hogy hány gyerekem legyen, mehetek-e külföldre dolgozni... Na itt álljunk még meg egy pillanatra. Bár nem a Fidesz, annál inkább a farkincájába kapaszkodó KDNP emberéről van szó, az alábbi eset tökéletes példája annak, hogy a kormánypártok hülyére veszik itt a népet. Bizony Azbej Trisztán, a KDNP ifjúsági szervezetének alelnöke, és a Gyerehaza Alapítvány alapítója Izraelbe ment dolgozni.

Ejtsünk még szót a Bencsik András nevével fémjelzett Birka, akarom mondani Békemenetről. Milyen szép is az, ha sikerült párszázezer agyatlant meghipnotizálnunk, akiknek nem az számít, hogy mit mondanak odafent, hanem az, hogy kik mondják. Ha a Fidesz mondja, akkor nemzeti igazság, de ha a csúnya bukott "balodal" jön ezzel, akkor csak a vesztünket akarja. Csak füttyent a párt, és ezek menetelnek. Hova, s miért? Arra nemigen tudnak válaszolni, mert szerelmesek Viktorba.

Nagy itt a baj, emberek.

344 komment · 2 trackback

Címkék: politika fidesz ezért utálom

A bejegyzés trackback címe:

https://ezertutalom.blog.hu/api/trackback/id/tr695801048

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Putyint akarja átverni az LMP balhékirálynője? 2014.02.07. 13:52:54

. "Sto Paks" díszeleg Szél Bernadett pólóján, vagyis, kérünk még 100 Paksot. A felirat ezt jelenti kb. az összes szláv nyelven. A második sorban a "Paks Top" üzenet olvasható, amit akár "Paksot a csúcsra" üzenetként is fordíthatunk. Putyint akarja át...

Trackback: Mutatjuk, miben menjen szavazni a rejtőzködő, félős baloldali 2014.02.07. 13:52:11

. Így álcázd magad, ha félsz, hogy a Fidesz pribékjei kiszúrják a szavazókör felé tartva a politikai preferenciádat! „Ha félnek, megteszik-e akár azt, hogy felvesznek egy narancssárga pólót, kitűznek egy I love Fidesz jelvényt, tesznek egy narancsot ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lajafix1 2014.02.07. 13:05:26

Ajaj a posztoló még nem jött le a falvédőről...

Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.02.07. 13:05:30

Mi vagyunk a demokraták, ti vagytok a fasiszták. Ismerős?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2014.02.07. 13:08:01

"Felsőbbrendűség és pökhendiség uralkodik a Fidesz padsorai között. Ők kérem szépen már valakik. Letettek valamit az asztalra."

Ezt a szavazok mashogy latjak. A szavazok azt akarjak, hogy vezessek oket. Vezert akarnak, aki megteszi az orszaggal, amit meg kell tennie azoknak, akik latjak a helyes iranyt.
tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2013/07/a-front-allasa.html

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.02.07. 13:10:04

"és a Gyerehaza Alapítvány alapítója Izraelbe ment dolgozni."
Mi ez? Zsidózás? Ejnye!

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.02.07. 13:12:20

Én is utálom a Fideszt, de más okokból. Pl. axért mert kedden az EP-ben nem mertek nemmel szvazni a homoklobbista határozatra. Nagy a pofájuk, de amikor cselekedni kell, akkor kussolnak. Csak 2 képviselőjük szavazott nemmel!

Annuska már kiöntötte az olajat 2014.02.07. 13:13:41

Valóban nagy baj lehet a demokratáknál, ha már ezzel is be lehet kerülni a blogketrecbe.

m.miki 2014.02.07. 13:15:22

Én meg ezért utálom az ilyen idióta blogokat...

Sztavrosz_ (törölt) 2014.02.07. 13:15:47

@Doomhammer: Kényszerek és parancsok nélkül már nem is megy ugye? Mennyire jó is lehetett nagyapáinknak vezényszóra vágóhídra menni..

Ez már rég nem monarchia, és nem vezérbika kell hanem képviselő.
szerintem.

(II. Torgyán Виктор) THY Rokk *n* Troller 2014.02.07. 13:16:21

Nem kell itt izgulni. Lehet a tévedést korrigálni április 6-án.

dr kíváncsivagyok 2014.02.07. 13:16:30

Az a legborzasztóbb, hogy a Fidesz(= Orvbán) nem is torekszik az ország szolgálatára,...nekik megfelel , ha csak jooboldal agymosott zombi-táborát elégítik ki !
Nem torkszenek megegyezésre , konszenzusra, erobol torvénykeznek !
Az ország másik fele , a bal-liberálisok nekik hazaáruló nemzetellenes ellenség !
Ami a legszomorúbb , EZT NYÍLTAN KIMONDJÁK !
Ha gazdaságilag jól is tették volna a dolgukat,..én ezek miatt akkor is a menesztésukre szavaznék !

dr kíváncsivagyok 2014.02.07. 13:17:25

Orvbán simogató nyílik a Parlamentben :

"Orbán Viktort simogatta egy aktivista "

Stabilo 2014.02.07. 13:20:17

"Úgy általában véve is felfedezhető egyfajta kiválasztottság érzet a fidesz-szimpatizánsokban. Egy olyan "vagyunk mi, és vagytok ti" üzenet jön belőlük"

Te rejtett antiszemita vagy, tudod-e?

deruyter 2014.02.07. 13:20:48

99%-ban egyetértek. Annyit tennék még hozzá, hogy 2010-ben azért is buktak akkorát a balosok és a liberálisok, mert a saját korábbi szavazóiknak a nagy része is elpártolt tőlük, mert már vállalhatatlanok lettek. Viszont a fidesz szavazók nagy részének a fidesz megkérdőjelezhetetlen. Ez hit. Orbán prímán felismerte 93 körül, amikor kitalálta, hogy a liberális rétegszavazói körből átcsusszan szépen a jobboldali birkaréteghez. Ehhez az MDF összeomlása alapozta meg a helyzetet. Nem azt mondom persze, hogy - persze nényány tényleg nagyon debiltől eltekintve - ezek a szavazók Viktorba vagy a fideszbe lennének szerelmesek. Nem. Hanem abba a hamis vízióba és illúzióba, amit nekik ad. Csak néhány főbb elem: külföldi fenyegetés, zsidó fenyegetés, EU fenyegetés, eleve mi fideszesek mindenkinél jobbak pl. polgárok és nem prolik vagyunk. Keresztények, tehát jobbak vagyunk. Önmagáért tevő, nem járadék függő polgárok vagyunk. Magyarok, tehát mindnekinél jobbak vagyunk. A mi vezetőink mendent jobban tudnak mindenkinél, hiszen 4 évente mi választjuk őket. Az állami tulajdonba vett cégeket ezek a mi vezetőink majd jobban irányítják mint a magántulajok. Lehetne még sorolni. Az egésznek a lényege, hogy egy k*va nagy lufi az egész, ami k*vára össze fog dőlni. Az a szomorú, hogy nekem egyre többször jut eszembe Szerbia. 20 éven keresztül hazudta magának, hogy mindenki ellene fenekdik, és , hogy neki tulajdonképpen minden olyan terület járna, ahol akár egy szerb is lakik. 20 évig hagyták, hogy ezzel a msazlaggal zabáltassa őket a politika, aztán a végén odajutottak, hogy a nemzetközi közvélemény szerint kulturált urszágból egy sutyerák csürhévé váltak. És közben nem minden olyan területet elvesztettek, ahol etnikum él. (Na kivéve a vajdaságot.) És egyetlen komolyab barátjuk Oroszország maradt. Ugyanez a szindróma. Talán megspórolhatnánk ezt a 20 évet magunknak.

♔batyu♔ 2014.02.07. 13:22:05

2002-2010, ott pedig vannak a "demokraták" és a nácik.

Te tehetsz róla, gondolod, hogy az amikor a volt MSZMP-s komcsi és a magyargyűlölő libsi oktat téged az erkölcsről és a demokráciáról az nem irritáló?

Kivlov 2014.02.07. 13:23:06

én meg a vörösöket, mert szétqrták az országot.
ez ilyen.

♔batyu♔ 2014.02.07. 13:24:01

@deruyter: Ez nem hit, a fidesz szavazók jórésze egyszerűen csak jobboldali és zsigerből utasítja el a másik oldalt.

Más tészta, hogy a másik oldal rá is szolgált az előítéletekre, tényleg elmerültek a korrupcióban, tényleg uram-bátyám rendszert alakítottak ki és tényleg nem voltak demokraták.

dr kíváncsivagyok 2014.02.07. 13:24:19

@(II. Torgyán Виктор) THY Rokk *n* Troller:

"Nem kell itt izgulni. Lehet a tévedést korrigálni április 6-án. "

2010 - ben nem tévedésbol lettek megválasztva,...hanem a másik oldal leamortozálása miatt.
Bizalmat kaptak,,lett volna lehetoséguk (2/3 - dal),...hogy jól vezessék az országot, ehhez még a szocik - liberálisok egy részének támogatásat is megkapták volna,...HA NEM EROBOL KORMÁNYOZNAK , szinte URALKODNAK !!!

Ez a pokhendiség és a nagy adag populista demagógia lesz a vesztuk !
Annyira elszállt veluk a csacsi , hogy úgy gondolját még
Paks is belefér...pedig nem ...ebbe buknak bele !

SemBoga 2014.02.07. 13:25:38

@Kivlov: ha szétkúrták volna, akkor 4 éven keresztül nem lett volna mit lopni és rombolni

dr kíváncsivagyok 2014.02.07. 13:25:57

@♔batyu♔:
"Ez nem hit, a fidesz szavazók jórésze egyszerűen csak jobboldali és zsigerből utasítja el a másik oldalt. "

Akkor is, ha már az ország jovojérol , sorsáról van szo ?
Szomorú lenne, kimerítené a hazaárulás fogalmát !

SemBoga 2014.02.07. 13:27:41

@♔batyu♔:

"Más tészta, hogy a másik oldal rá is szolgált az előítéletekre, tényleg elmerültek a korrupcióban, tényleg uram-bátyám rendszert alakítottak ki és tényleg nem voltak demokraták."

milyen jó, hogy mostmár ezek a dolgok nincsenek - nincs korrupció és lenyúlt állami pénzek, megszűnt az uram-bátyám seggnyaló rendszer, és főleg érvényesül a demokrácia a maga teljességében

♔batyu♔ 2014.02.07. 13:28:07

@dr kíváncsivagyok: Azért te sem gondoltad komolyan, hogy Gyurcsányékat és a liberálisokat elutasítani hazaárulás lenne?

Ezek jobboldali felfogás szerint soha nem voltak az ország jövője.

8 év uralmuk után már a többségnek is ez a véleménye.

Patreides · patreides.blog.hu 2014.02.07. 13:28:46

A cím: "Ezért utálom a Fideszt"
A kezdő mondat: "Gyűlöletem kezdete..."
.
Gratulálok. De jobb lett volna előbb eldönteni, hogy most akkor utálod, vagy egyenesen gyűlölöd.
A kettő között ugyanis van egy árnyalatnyi jelentésbeli különbség. Ha egymás után használod ezeket, valamelyik mondatod alapból hazugság.
Csak szólok...

Kivlov 2014.02.07. 13:29:19

@SemBoga:
:D
dehogyisnem. az mindig van. :)

♔batyu♔ 2014.02.07. 13:29:25

@SemBoga:
1 Tüntetőket nem vernek meg mondvacsinált indokokkal.

2. Az államháztartás hiánya alacsony

dr kíváncsivagyok 2014.02.07. 13:29:31

@SemBoga:
"ha szétkúrták volna, akkor 4 éven keresztül nem lett volna mit lopni és rombolni "

Az ország (Fideszes haverok ) jól teljesít !
A 4 év alatt jelentosen meggazdagodott emberek hány % -a Fideszes vajon ?
Pár család milliomos és milliárdos lett 4 év alatt !
MIND A FIDESZHEZ KOTHETO !!!

Sieg 2014.02.07. 13:31:05

Lemaradt a kicsinyesség, szemellenzősség, populizmus, ostobaság és dilettantizmus.

Silent Bob 2014.02.07. 13:31:23

@♔batyu♔: "amikor a volt MSZMP-s komcsi és a magyargyűlölő libsi oktat téged az erkölcsről és a demokráciáról az nem irritáló? "
Kb annyira mint amikor a volt mszmp-s komcsi komcsizik, de amúgy ebben tök igazad van.

Függönyke 2014.02.07. 13:31:38

@♔batyu♔: LMP, 4!K, FKGP, Jobbik, MIÉP - válassz

Töksi 2014.02.07. 13:32:14

"én is haragudtam Antall Józsefre azon az ominózus vasárnap estén."

Ne szarj, be rád nem fogunk haragudni.

m.miki 2014.02.07. 13:32:23

És amikor a szocik kormányoztak, akkor kinek a haverja gazdagodott? Biztos akkor is a szemét orbánistáknak dőlt a lé. Döbbenet, hogy egyesek mennyire vakok...

dr kíváncsivagyok 2014.02.07. 13:32:35

@♔batyu♔:
"1 Tüntetőket nem vernek meg mondvacsinált indokokkal.

2. Az államháztartás hiánya alacsony "

1.) Tuntetoket senki sem vert , csak a gyújtogató csocseléket...
2.) Az államháztartás hiánya UGYANANNYI , mint 2010 - ben !!pedig 3000 milliárdot elloptak !

dr kíváncsivagyok 2014.02.07. 13:34:47

@m.miki:
" Biztos akkor is a szemét orbánistáknak dőlt a lé. Döbbenet, hogy egyesek mennyire vakok... "

Mennyiségi kulombség van a két klikk gazdagodása kozott !!!
A szocik 8 év alatt is csak toredékét lopták mint a Fideszesek 4 év alatt !!

Silent Bob 2014.02.07. 13:35:58

@♔batyu♔: Ha a fidesz szavazóinak a nagy része jobboldali lenne, akkor nem választották volna meg 8 éven keresztül a szocikat, nem gondolod?

m.miki 2014.02.07. 13:36:26

@dr kíváncsivagyok: Úúúúúúúristen ne már...tehát a kevesebb lopás az nem gáz..ne mááár....sőt! Nem is loptak! Jöjjön az öt perc gyűlölet a rabló orbánisták ellen! :)

deruyter 2014.02.07. 13:37:23

@♔batyu♔: Semmi indulat? : ) Én nem azt fájlalom, hogy emiatt a nagy jobboldali összetartás miatt most majd nem jön vissza Gyurcsány stb. Hanem azt sajnálom, hogy a jobboldal vezető pártja, olyan mélyen a színvonal alá ment. És hogy ez a jobboldali szavazóknak úgy tűnik nem baj. Lásd. még békemenet. Még az is megértem, hogy annyira nem akarják, hogy a másik oldal kormányozzon, hogy leszavaznak a fideszre, akármilyen kézi irányítású és akármennyire a selejtet, meg a erkölcsi nullákat tolja előtérbe. De kérem, az egyszerű választó minek megy ki az utcára a saját arcával vállaltan százezres tömegben, hogy skandálja, hogy nem leszünk gyarmat. Benyeli a földügyeket, benyeli a trafikügyet, benyeli a közgépet stb. Meddig megy el? Mikor van az, amikor felismeri, hogy önként dalolva jutott el a "sajátjai" vezetésével ugyanoda, ahova a másik oldal alatt el sem tudta volna képzelni. És a sorból kipofázni senki nem akar vagy nem mer. Mindenben tökéletes az összhang. Na ez az ami nekem igazán rémisztő.

2014.02.07. 13:38:14

Lássuk csak. Aki a fidesz minden döntését helyesli, az birka. Aki viszont minden döntését ellenzi, az pedig egy felelős, gondolkodó, értelmiségi demokrata. Jól vettem ki az üzenetet? :)

gabcigirl 2014.02.07. 13:38:16

Hát igen...az aktuális bűnbak Simon Gábor...közben meg 1 fideszes egy lélegzetvételével többet bugázik, mint a szoci valaha is fog.

Mindenesetre egyik kutya, másik eb...

csepke 2014.02.07. 13:38:17

Nagyon egyszerű, az emberek nem szeretnek gondolkodni. Egy autokrata vezető pedig megvédi ettől az alattvalóit. A leghatékonyabbak mindig azok a társadalmak ahol van egy aki erős kézzel vezeti a többit, akik mind egyemberként egyirányba mozdulnak. Ez azoknak jó akiknek történetesen megfelel az irány, a kilógókat meg lenyesegetik. Ilyenek többnyire a keleti társadalmak. A nyugatiakban meg rengeteg energia elmegy az érdekek ütköztésére, arra, hogy lehetőleg minden szempontból megvizsgálják a dolgot, mindenkit figyelembe vegyenek stb. Ez az egyéni kreativitásnak teret ad, nem véletlen hogy a tudományok itt fejlődnek. Lehet hogy hatékonytalanabb a kormányzás, mert nincs abszolút hatalom, viszont sokkal kellemesebb az élet az ilyen helyeken. Magyarország pedig peremvidék kelet és nyugat között, és az is marad. Szerencsétlenségünkre fele-fele arányban kevertek is vagyunk, annyira hogy eldönteni sem tudjuk melyiket válasszuk. Úgy haladunk cikkcakkban az ezeréves történelmükben.

Töksi 2014.02.07. 13:40:01

@dr kíváncsivagyok: ti HISZITEK, hogy egy Gyurcsány-Kuncze-Mesterházi-stb. kombó jobb lenne, mint Orbán, én meg NEM HISZEM.
Jobbos vagyok, de ennyi orbáni hülyeség, kisstílűség és akarnokság után Isten bizony nem sok hiányzott, hogy balra szavazzak. Viszont ezek a kiöregedett szoci-libsi gazemberek nekem egyáltalán nem garancia semmire. Vagyis csak arra, hogy rájuk SOHA! Max majd ha Adolf Hitler vagy Joszif Sztálin lesz a kihívójuk.

Silent Bob 2014.02.07. 13:44:02

@deruyter: Pszichológia. A fidesz jelenlegi szavazóinak nagy része kiábrándult szoci szavazó. Olyan emberek, akik egyszer már csalódtak a pártjukban, gyakorlatilag szembefordulva önmagukkal a fideszre szavaztak, mikor már a szocik vállalhatatlanok lettek. Megjegyzem, teljesen érthetően. Hiába tudják legbelül, hogy ez is szar, (vagy még szarabb) egyszerűen muszáj minél erősebben igazolni, "megvédeni" a döntésüket.
Ez olyan, mint amikor az ember vesz egy szar cuccot drágán, rájön, hogy szart vett, de mégis mindenkit igyekszik meggyőzni arról, hogy az milyen jó.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.02.07. 13:45:51

és mitől lett ez a poszt index címlapos???

nnnnnnnn 2014.02.07. 13:46:42

FIGYELEM!

Aki utálja a fideszt, és esetleg nem rémlik neki hogy van 200 milliója, az ha hazaszalad nézzen gyorsan körül, hátha váratlan meglepetés éri, mint a napokban egyes becsületes ellenzékieket :D

Sexual Harassment Panda 2014.02.07. 13:47:20

@Négyzetrács: pontosan.Aki nem ert egyet az "ellenzekkel", az nyilvanvaloan agyhalott fideSS birka, es persze mind naci, mert nem mi vagyunk hatalmon, es rettenetes a diktatura es rezsim, mert nem mi vagyunk hatalmon.
a masik oldalon pedig mindenkI rohadt ballibsi, mert nem ugy gondolja mint mi.Rettenetesen karistol a gyorsnaszad, kozben mindenki lehagy de ez ne zavarjon.rohadt eu, kozben ha nem kapunk penzt toluk akkor csodbemegyunk.
az allamadossag ugy csokkent hogy tobb mint volt.

Silent Bob 2014.02.07. 13:47:58

@$$$=$$$: Ha nekem lenne otthon 200 misim, egyforma magasról szarnék az összes pártra azt hiszem. :D

teknős 2014.02.07. 13:49:11

@dr kíváncsivagyok: Figyu má'! Nem érzékelitek, hogy mennyire szánalmasak vagytok?

A szavaidból süt a felelősség áthárítása. Elismerem, mi is voltunk ilyenek.

De azért könyörgöm, Orbán Viktor nem tett egyebet, csak egy hajszállal jobban csinálja, mint Horn Gyula 1994-ben. Ismeri kádár népét. Nem mellékesen szétrúgta az uram-bátyám világot, amit nem Orbán Viktor, hanem az 1994-ben kétharmados törvénnyel létrehozott képviselő polgármesterek hoztak létre. Igaz, cserébe központosította a lopást. Most mindent Simicska lop el, a többinek meg kuss. De alapvetően az 1994-es szocialista kampány tette olyanná az országot, amié lett. Ha ott ti demokraták lettetek volna, valószínűleg mára már egy sokkal öntudatosabb országban élnénk. DE a baloldal azonnal gazdag akart lenni. Sikerült nekik, nem csak Simonnak vannak százmilliói. Boldvainak is pl. és látszik is.

Sexual Harassment Panda 2014.02.07. 13:49:29

@$$$=$$$: eskuszom neked, hogy rettenetesen szivesen lemondanek minden tisztsegemrol, es boldogan turnem hogy mindenki engem szapuljon, ha lenne 200milliom!
meg bunbano pofat is vagnek.

nnnnnnnn 2014.02.07. 13:51:14

@Sexual Harassment Panda: nézd én nem irigykednék és nem néznélek hülyének, bárkivel megesik hogy megfeledkezik pár rongyos millióról. nem számolgatja azt az ember mindennap.

doktorfondor 2014.02.07. 13:52:14

@Silent Bob:
Ez a kognitív disszonancia? Lehet úgyis csökkenteni a disszonanciát, hogy belátom rosszul döntöttem.

Lesz még Magyar Köztársaság 2014.02.07. 13:52:35

@dr kíváncsivagyok: "nekik megfelel , ha csak jooboldal agymosott zombi-táborát elégítik ki!"

Mert pontosan tudják, hogy ~ 2,5 millió fideszzombival választást lehet nyerni. Őket meg elég szellemi táplálékkal etetni...

A bizonytalanokról, passzívakról, a táborba nem tartozókról rég lemondtak, nem pazarolnak rájuk felesleges energiákat. Ugyanis nincs rájuk szükség. A lehető legkisebb energiabefektetéssel leteríteni a zsákmányt: ez minden ragadozó állat stratégiája.

teknős 2014.02.07. 13:53:37

@Négyzetrács: Ez sokkal frappánsabb megfogalmazása a posztnak és nem rabolja feleslegesen az ember idejét. :)

Silent Bob 2014.02.07. 13:54:01

@doktorfondor: Sokkal nehezebb. Főleg úgy, hogy ha a reális alternatíva a szar helyett a fos. Elnézést a vulgáris szóhasználatért.

deruyter 2014.02.07. 13:55:39

@Silent Bob: És ezzel meddig lehet együttélni? És ráadásul most sikerült egy olyan választási rendszert csinálniuk, ami jó eséllyel gyakrabban fog 2/3-okat generálni, mint a korábbi. Egyszer jobbra egyszer balra. Most persze örülnek neki, hogy nagy pártként valszeg megint túlnyerik magukat, de lényegében hosszútávon az egyszerű emberek fogják megszívni. Lesznek jó stabil erős kormáynaink, akik 4 évig még az eddihinél is gátlástalanabbul fognak nagyíben szarni mindenféle demokráciára. Nem lesz egyeztetés, kommunikáció a társadalommal. Köszönöm Viktor, köszönöm József, köszönöm Pál, köszönöm János.

Silent Bob 2014.02.07. 13:56:50

@deruyter: Én értem, ezt nem nekem kell megmagyaráznod, de az emberek nagy része nem gondolkodik el ezen ilyen szinten.

Sexual Harassment Panda 2014.02.07. 13:57:31

@$$$=$$$: nagyon kedves vagy!:)
mar mindent atneztem, hogy nem vesztegettek meg, vagy nem adtam-e el a lelkemet, de sajnos nem:(

ursus artos 2014.02.07. 13:59:17

@dr kíváncsivagyok: "Mennyiségi kulombség van a két klikk gazdagodása kozott !!!"
Különbség.

deruyter 2014.02.07. 14:02:48

@Silent Bob: Jó-jó, tudom. Sajna úgy tűnik, a "saját kárán tanul az ember" társadalmakra is igaz. Hiába vannak bevált receptek ország-és demokrácia építésre, úgy tűnik a magyar nép maga akarja végigszopatni magát ezen a tapasztaláson.

Sexual Harassment Panda 2014.02.07. 14:04:04

@$$$=$$$: sajnalhatod is, mert mivel ilyen jofej vagy, kifizettem volna egy nevetseges devizahitelt a lakasodra vagy autodra!

doktorötker 2014.02.07. 14:04:42

Én meg azt gondolom, hogy pontosan az ilyen emberek miatt vált ketté az ország mint ez a szerencsétlen blog író...A megosztást a politikusok és a média újságírók indították és gerjesztik, hiszen az ő érdekük a HATALOM megszerzése/megtartása, és az ilyen hisztérikusan reagáló átlagemberek tartják fent, akik nem képesek higgadtan, meggondoltan reagálni a politikai eseményekre. Akiknek a kiindulási pont a gyűlölet, álljanak bármelyik oldalon is ... Barátok, családok, munkatársak vesznek össze, pedig a döntés az ő kezükben van, az lesz a győztes aki a több X-et kapja...A megbékélést sajátmagunkban kellene elkezdeni...Véleményt nyilvánitani persze lehet, de nem fröcsögve hanem inkább tényekkel alátámasztva...

nnnnnnnn 2014.02.07. 14:05:53

@Sexual Harassment Panda: nem kell, az 5 trafikomból elég jól élünk.

teknős 2014.02.07. 14:06:56

@deruyter: Az a fő bajotok, hogy az emberek nem értik, hogy min veritek a nyálatokat. Az az ember, akit kirúgnak az állásából és hónapokig évekig nincs keresete, az pontosan látta, hogy a magánnyugdíj neki csak éhhalált hozhat. Nem érti az alkotmányos sirámokat sem, mert a baloldali politikusok lájkjai sokkal magasabbak, mint a jobboldaliaké és a balos ismerőseink egyáltalán nem tünnek sem ijedtnek, sem visszafogottnak. Kinek beszéltek ti diktatúráról?

Nem értik a trafikmutyit sem, mert itt vidéken nem éppen fideszesek nyerték ezeket a trafikokat, hanem azok, akik szokták. Akiknek Kádár alatt is jól ment, alattatok is jól ment és most is jól megy. Akik mindig pontosan tudják, hogy mit kell csinálni.

Nem értik, hogy miért fáj nektek, hogy azok, akik korábban is dolgoznak, most nincsenek kiröhögve, hogy "ennyi pénzt én úgy is megkaptam, hogy semmit se kellett csinálnom".

Nem értik a 47.ooo ft-os "vicceteket" sem, mert ők azelőtt 24.000-ből is meg tudtak élni és pontosan tudják, hogy ez jóval több.

Nem értik a felháborodásotokat a napocskás rajzok miatt sem, mert tudják, hogy szép számmal annak köztük olyanok, akik már a nevüket sem tudják leírni.

És sorolhatnám, hogy mennyire nem értitek az embereket és nem látjátok a küzdelmeiket, mert elfoglal benneteket a százmilliók rejtegetésének feladata.

fizetekmegegysort 2014.02.07. 14:18:29

@♔batyu♔: a Fidesz mióta jobboldali? Nincs a Földön náluk Kádáristább bagázs.

Pipas 2014.02.07. 14:19:14

@♔batyu♔: "Ez nem hit, a fidesz szavazók jórésze egyszerűen csak jobboldali és zsigerből utasítja el a másik oldalt. "

Okés, akkor most mondj egy dolgot, amit a fidesz csinált a négy év alatt és a bal oldal azt mondta volna rá, hogy "alapjában véve nem lenne rossz ötlet". A pálinkától a atomrőműig bármit!

Zsigerből elutasítja, mi?

jolaca 2014.02.07. 14:20:31

Aki tud - és szokott is - olvasni, aki legalább egyszer járt egy nem balkáni külföldön, akinek a látóköre szélesebb kocsmája pultjánál, aki megértette, hogy mitől lettek szalonképesek a világ szemében a németek, aki sajnálni képes a borostás hajdani orosztanárt, akinek fáj, hogy a szomszéd országok magyar közösségeit megosztották és összeugrasztották, aki a napi hírekből már csak az egyhetes időjárás-előrejelzést tekinti hitelesnek - nos, annak hiteles a blog összefoglalója.
Én erdélyiként már másfél évtizede szitokszónak hallom a Fideszt, és pártsemlegesként vallom, hogy az összmagyarságra Orbánnál kártékonyabb politikust magyar anya nem szült az elmúlt bő fél évszázadban.

Pipas 2014.02.07. 14:22:44

@deruyter: "Hiába vannak bevált receptek ország-és demokrácia építésre, úgy tűnik a magyar nép maga akarja végigszopatni magát ezen a tapasztaláson. "

Demokrácia mi? Amikor a bukott miniszterelnök mondja meg, hogy ki legyen utána, ugye? :D

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2014.02.07. 14:22:52

@Pipas:

Ez alapvetően az összes pártra igaz. Ellenzékben meg kormányon MINDIG mást mondanak.

deruyter 2014.02.07. 14:25:29

@teknős: Nyilván bérkommentelő vagy vagy idegbeteg. Senki nem verte itt a nyálát, épp te kezdted. Habár ezeket a kommenteket nyilván nem sokan olvassák, veszed magadnak a fáradságot és van hozzá arcbőröd, hogy kitaláld, hogy honnan kommentelek, ki vagyok milyen vagyok. És ráadásul még hülyeségeket is írsz. Pontosan tudom, hogy vidéken is rengeteg trafik lett politikai alapon kiosztva. Falun talán nem, de egészen konkrétan tudok olyan 40ezres kisvárosról, ahol minden trafik csókoshoz került és/vagy olyanhoz, aki nem ért hozzá. Szóval ne erőlködj ezzel a " ti a budapesti elefántcsont-tornyotokban nem értitek a vidéki embert" baromsággal, mert szánalmas. Vidéken azt is tudják amikor a közmunkást a fideszes polgármester kertjébe küldik dolgozni stb. Nem hülyék vidéken sem. Plusz ne erőlködj azzal, hogy a demokrácia csak egy hüje budapesti maszlag, amivel libsik butítják a jó népet, aki tudja neki mi az érdeke és ami csak a fidesz lehet, meg a tüzifa. Összeírsz itt mindeféle hülyeséget, hogy én mit gondolok, meg mit mondok. Ezek a dolgok a te fejedben léteznek. Egyszerű vagy mint a faék és ráadásul még kártékony is.

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2014.02.07. 14:28:54

"A 444.hu remek kis összeállításában látható, mekkora a sötétség a Fidesz bugyraiban. Rendben van, hogy holmi képviselőcskék, miniszterek nem gondolkodhatnak önállóan, de ki lehetne ezt kulturáltan is fejezni."

Ebben a másik oldal is kiemelkedik: Török Zsolt, Veres Jani, Szanyi... :))
Szóval 1-1

Pipas 2014.02.07. 14:29:19

@Nyekenyóka.: "Ez alapvetően az összes pártra igaz. Ellenzékben meg kormányon MINDIG mást mondanak."

Elfogadom. Én mindig azt mondtam, hogy aki szerint a bal és jobb oldali politikusok, szavazók, megmondóemberek alapjában különböznek, az igen nagyot téved.

deruyter 2014.02.07. 14:29:24

@Pipas: Ez most hogy jött ide? Tényleg komolyan kérdem. Azt azért elárulom, hogy a parlamenti választáson pártokra és egyéni jelöltekre szavazol. Azt, hogy ki a miniszterelnök, azt a frakciók és a mögöttük álló pártok döntik el. Vágod? Egyébként mintaként nem a korábbi magyar kormányokra gondoltam. Bár a mostanihoz képest, biztos jobbak voltak. 90 óta bármelyik.

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2014.02.07. 14:32:19

@Pipas:

Szerintem se a Fideszre se az Összefogás mszp-re nem szabadna szavazni. Jó lenne, ha továbblátnának az emberek attól, hogy rezsicsökkentés, meg családi adókedvezmény, meg 16%-SZJA miatt szavazunk..mert jól jött. Vagy 13. havi nyugdíj miatt, stb...ez kevés. Én legalábbis ennél DRÁGÁBB leszek idén. :)

Netuddki. 2014.02.07. 14:33:14

@teknős: Nem értetek tik semmit B+!

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2014.02.07. 14:35:54

@deruyter:

A Fidesz Orbán Viktor miatt erős. Ha Kósa, vagy Selmeczi Gabriella lenne a miniszterelnök jelölt fele annyi szavazójuk se lenne legyen akármilyen szar az ellenzék. Erre bárki életére megesküdnék, hogy pölö Selmeczi Gabriella miniszterelnökségére SOKKAL kevesebben szavaznának mint Orbán Viktoréra. Az ellenzéknék ennyire nem szélsőséges a helyzet, ott szerintem mindegy, hogy Mesterházy vagy Bajnai, olyan nagyon sokkal egyik sem szimpatikusabb a másiknál.

Bizonyítani nem nagyon tudom, de aki azt mondja, hogy a Fidesz ugyanolyan erős lenne Selmeczi G-vel mint Orbán Viktorral az hazudik.

fehérfarkas 2014.02.07. 14:36:06

@Sztavrosz_:
Az Osztrák-Magyar Monarchiát kéretik nem szidni. Nem a Monarchia tehet arról, hogy a magyar politikusok (többsége, mert néhány kivétel szerencsére akkor is volt) akkor is ugyanilyen uram-bátyámozósak, félfeudális mentalitásúak voltak. Ráadásul a Horthy-korszakkal pedig főleg nem kellene összekeverni. Ugyanis a Monarchiában a magyar politikusok sötétségét a felvilágosultabb osztrák politikusok és befektetők, meg a magyar értelmiség (nagy magyar szellemi pezsgés volt akkoriban) ellensúlyozta. A Horthy-korszakban azonban már nem volt meg ez az ellensúly, és a horthysta magyar politikusok meg is mutatták, hogy mit tudnak, ha kontroll és ellensúly nélküli hatalomhoz jutnak.
A Fidesz nem a Monarcia, hanem a Horthy-rezsimmel vonható párhuzamba. A Fidesz csak hazudja azt, hogy ő a Monarchia "szellemi örököse".
Bár hozzá kell tenni, hogy gazdaságilag a Horthy-rendszer messze jobb volt, mint a fideszes metolcsyzmus. Vagyis a Fidesz még a Horthy-rezsim szintjét sem éri el.

Spacecake 2014.02.07. 14:39:49

jo latni ezt az egyre elkeseredettebb szanalmas szitkozodast:-)

deruyter 2014.02.07. 14:42:09

@Nyekenyóka.: Na igen. Ezt én is tudom. Kérdés, hogy valami attól önmagában jó-e, hogy erős. Például a Szovjetunió is erősebb volt Sztálinnal mint Hruscsovval mégis az utóbbi volt jobb mind a SZU-nak, mind a világnak.

Netuddki. 2014.02.07. 14:42:26

@Nyekenyóka.: "Ebben a másik oldal is kiemelkedik: Török Zsolt, Veres Jani, Szanyi... :))
Szóval 1-1"

Szóval semmiben nem különbözik a fideszes megélhetési "politikus" a maszopos megélhetési "politikustól". Csak a fideszes nagyobb lukat tud beszélni a zemberek hasába. Legalábbis azt hiszik magukról, valójában meg balfasz, tudatlan, népség egytől-egyig...

Netuddki. 2014.02.07. 14:43:20

@Nyekenyóka.: "Valaki szerintem regisztrált ám a nevedbe nem rég... :P"

Csak nem te voltál, hogy ennyire törődsz velem?

fehérfarkas 2014.02.07. 14:45:27

@dr kíváncsivagyok: "2.) Az államháztartás hiánya UGYANANNYI , mint 2010 - ben !!pedig 3000 milliárdot elloptak !"

Nagyobb. 2010 tavaszán 19.300 milliárd Ft volt, 2013 decemberben meg 22.500 milliárd, vagyis 3000 milliárd forinttal nőtt az államadósság.

A GDP arányos statisztikai számolás pedig kamu. Nézd, 3000 milliárd Ft-tal nőtt az államadósság, és a GDP 4 év alatt 1%-kal sem nőtt (az unortdox gazdaságpolitikának köszönhetően), ugyanakkor meg a statisztikában az szerepel, hogy a 2010-es 82%-os GDP arányos államadósság, 79,5%-ra lecsökkent.
Matematikailag ez stagnáló GDP-nél, és 3000 milliárddal növekvő államadósságnál mégis milyen unortodox matematikával jön ki?

Nagyon egyszerűen: egy csomó tételt nem számítanak bele Matolcsyék a GDP arányos államadósságba, amit korábban a szocik alatt beleszámoltak (hasonlóan mint amikor az 1. Fidesz-kormány alatt a költségvetéssel trükköztek, és a költségvetésen kívül számoltak el tételeket - persze a valóságban azokat nekünk az adófizetőknek ki kellett fizetni, de az EU-nak küldött statisztikai mutatókban nagyon szépen nézett ki a valóságosnál kisebb hiánymutató)

Mr. Mojo 2014.02.07. 14:46:38

"Ezért utálom a fideszt" "gyűlölöm".. Jajj, megsimogassam a kis buksidat? De legalább őszinte kis pöcs vagy, köteled van? Ez kell a blogketrecbe, hülyegyerek komplexusokkal, és kicsinyes fröcsögéssel. Ne szomorkodj, kis buzika, próbáld inkább azt a szerencsétlen iskolát kijárni. Hátha akkor majd nem kell gyűlölnöd a társadalmat, és tisztességes munkahelyed is lehet, és anyukád nem nyit rád folyton faszverés közben. Dögszag van csicskák, szopni fogtok, lehet vonyítani... :)))))

ob.szerver 2014.02.07. 14:47:18

@deruyter:

"korábbi szavazóiknak a nagy része is elpártolt tőlük, mert már vállalhatatlanok lettek."

Miért lettek azok, az adott választékból kiindulva, különösképpen a mostaniakkal való összehasonlításban, akiknek a demokráciafelfogásából, korrupciós szintjéről, és gazdasági teljesítményéről (pontosabban annak hiányából) már volt alkalmunk izelítőt kapni korábban is?

Nem akarom kétségbe vonni vagy akár kisebbíteni az emútnyóc hibáit. Volt viszont egy válság, amit a fideszpropaganda nagyon sikeresen varrt a szoclib nyakába. A válság nélkül a 8 év alatt a GDP növekedés 30% felett lett volna, bekövetkezett volna egy 40% körüli életszinvonal emelkedés (ami hiba, és az osztogatás súlyos károkat okozott), miközben az államadósság mértéke hatvanvalahány százalék maradt volna. Ezek nem vállalhatatlan számok. Az országban óriási infrastrukturális feljesztések történtek, több százezer lakás épült, rengeteg multi érkezett. Korrupcióban hozták az itt, nyugat-balkánon megszokott nívót, tehát semmi extra. Nem volt egy sikertörténet, és tény, hogy több keleti ország jobb teljesítményt nyújtott. De messze nem volt olyan lesújtó, mint ahogy az a propaganda hatására az emberek, beleértve a jelenlegi ellenzékieket, tudatában él.

A fidesz tulajdonképpen csak a dolgát teszi, hazudozik és mocskolja az emútnyócat. De miért tehették/tehetik ezt meg mindenféle ellenvélemény, a valós tényekkel és számokkal, és főleg a saját teljesítményükkel való szembesítés nélkül? Nem a másfél millió egysejtű hordabaromról van szó, akikkel nincs mit kezdeni és akiknek elég annyi, hogy Gyurcsány szemeket lövetett ki és tönkretette az országot, hanem a többiekről, akik egy részének talán lehetne értelmesen beszélni az emútnyócról és összevetni az emútnéggyel azok társadalmi / gazdasági vonatkozásaival együtt.

Amíg az ellenzék szemlesütve, állandó defenzívában reagálgat a fideszpropaganda mocskára, addig nem csodálkozhat azon, hogy még saját híveik percepciója is rosszabb a teljesítményükről - ami persze bőven hagy maga után kivánnivalót - mint az a valóságban. Nem beszélve a bizonytalanok egy részének meggyőzéséről, akik nélkül nem lehetséges a kormányváltás.

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2014.02.07. 14:48:18

@deruyter: @kovi1970:

Nem olyan biztos ám az sem hogy annyira erős a Fidesz. Várjuk meg április 6-át és majd kiderül. A közvéleménykutatók meg nem reprezentatívabbak mint egy hír24-es vagy egy indexes "szavazás" Ha nyernek és fölényesen az nyilván megint a béna ellenzéknek lesz köszönhető.
Szerintem a rezsicsökkentésnek nincs akkora hatása mint azt hirdetik nagy mellénnyel. Legalábbis szerintem.

sírjatok 2014.02.07. 14:48:59

Ez az, sírjatok, sííííírjatok! Hadd nyalom a frusztrált könnyeiteket egyenesen az eltorzult kis arcocskátokról :)

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2014.02.07. 14:51:04

@ob.szerver:

Oké, de Szlovákiát nem érintette a válság? Mert valamiért ennek ellenére elhúztak mellettünk az elmúltnyolcban. Nem kötekedésképp, de nem igazán értem ez hogy lehetséges. Nos?

♔batyu♔ 2014.02.07. 14:52:16

@Nyekenyóka.: Valójában a jobboldalinak kb. ugyanúgy nem számít milyen erős a fidesz, ahogy egy ballibsinek sem, milyen erős pld. az MSZP.

Akkor szavazunk másra és kész.

Persze annyi a különbség, hogy Orbánékra most jóérzéssel lehet szavazni. Azonban ha ők is ugyanazt a csődöt produkálták volna mint Bajnaiék, ma a Jobbik lenne a vezető erő.

Sok ballibsi azt hiszi, hogy Orbán amit elér, diktatúrával kikényszeríti. A lófaszt, egyszerűen csak alacsony az államháztartási hiány, nincs IMF hitel (mielőtt valaki problémázik, ez azt jelenti, hogy nem vagyunk csődben), megy a gazdaság, ráadásul még a ballibsiket sem verik mondvacsinált indokokkal.

troppaerhümér 2014.02.07. 14:52:47

@Doomhammer:
Hát pont ez a baj, hogy még mindig ott járunk, hogy az emberek egy része VEZÉR-t akar.
Jómagam inkább egy vezéráldozatra neveznék be.
A demokrácia nem vezérekről szól. Megvan?

troppaerhümér 2014.02.07. 14:54:24

@Mr. Mojo: a kurva anyád! ennyi. hogy maradjak a szinteden rohadék!

Kelletteznekem? 2014.02.07. 14:54:55

szép coming out... szép látni, és jó látni, hogy a "mi vagyunk a demokraták, mi vagyunk az IGAZI magyarok, akik nem birkák, hanem higgadtan, obketíven, az ország érdekében politizálnak" mekkora kamu, valójában zsigeri gyúlölet vezérli a legtöbb baloldali szavazót (tudom, tudom a jobboldalit is, biztos, de most nem ez a téma).
az igazság az, hogy ez legtöbb embernek nem újdonság. Mo- van egy viszonylag széles csoport, akik egyszerúen zsigerien gyűlölik a fidesz, a jobboldatl, az erdélyi magyarokat. Kapva kapnak az alkalmon, ha ezt a nyilvánvaló gyűlöletet vmiféle jól hangzó csomagolásban segítenek nekik tálálni, pl jön a 20 millió román, elveszik a gyerekeim munkáját, stb, stb. Nagyon ritkán, és pszihológialag szélsősőges helyzetekben jut csak el odáig ez a fajta ember hogy nyíltan bevallja: szarik ő az érvekre, vitákre, tényekre, érdekekekre, az ország érdekére meg pláneegyszerűen gyűlöli a jobbereket és kész.
Köszönjü hogy ezt illuszrtáltad.

De nyugodj meg, ezt eddig is tudtuk.
A gyúlöletet kell fedezni érvekkel, aztán amikor mind megbukik, akkor marad a másik embert birkának nevezése, és különbenis ilyenek, meg olyanok, és akasszuk fel őket. Nagyon jól tudjuk, hogy a baloldali politikusok se különbek, egymás között leszarozzák, lebunkóparasztozzák a vidéki emberekt, jókat röhögnek a cigányokon (akiket nem hagynak a rózsadombon járni iskolába az ott levő gyerekotthonból, de azért Pista bácsit jól lehet nácizni, ha nem tetszik neki hogy ellopják a terményét), a zsidókon (ők már nem fáznak, mint tudjuk), és mindenki máson. De ez fekszik neked cikkíró, hiszen te utálod csak igazán a jobboldalt (a baloldal inkább a közös bulikat, sikkasztásokat keresi a jobbos polikusokkal, és viszont)
Mégegysszer hála és köszönet.

És még valami. A gyúlölet rövid távon hozhat szavazatot, visszahozhatja a szarból a kormányzást, de hosszútávon elbukik. EZÉRT nem lesz még a baloldal tiz-tizenpár évig hatalmon. Mert a korrupt, cinikus vezetőinél is rosszabb a törzsközönsége, a magyart lerománozó, szomszéját feljelentő, pártbizotságnak benyaló házmester tipus.... akikből annyira elege lett már sokaknak, hogy Ali G-re is szavaznának a baloldal ellen, ennyi. Nem fideszbirkák, nem rezsicsökkentéssel megvett nép, nem kell ide semmi trükk, csak hogy TI legyetek az alternatíva, 50% tuti. :)

♔batyu♔ 2014.02.07. 14:55:10

@Nyekenyóka.: Úgy, hogy náluk van egy törvény. Ahogy emelkedik az államadósság, egyre több fék kapcsol be, ergo nem tudnak elszállni.

Náluk kimaradt a Gyurcsánykorszak. Egyébként egyáltalán nem csinálják annyira jól, több fejlesztésre kellett volna fordítaniuk a bevételüket.

jolaca 2014.02.07. 14:55:37

@Mr. Mojo:
Végre hozzászólt egy anyanyelvére büszke, művelt magyar...

♔batyu♔ 2014.02.07. 14:56:33

@Mr. Mojo: E nélkül nincs index címlap. Az már az ő színvonalukat jelzi, hogy ilyen primitív is átmehet.

hoppika 2014.02.07. 14:57:32

Engem egy szo ragadott meg: "csakazértse". Olyan erzesem van, mintha egy nagyranott, de oteves hisztis kisgyerek sorolna, hogy o miert utalja a brokkolifozeleket, hiszen o csokit akar! Negativ, gyulolettel teli es foleg gyuloletre alapozo hosszas esszeket barki tud irni barmirol, de vajon az iro elgondolkozott-e azon, hogy miert szeret/tamogat egyaltalan valamit?

Olyan egyszeruen nem letezik, hogy feher vagy fekete, es biztos letezik olyan dolog, amit epp a fidesznek koszonhet az iro. Nagyon kivancsi lennek egy olyan irasra(tudom, ez itt lehetetlen, de pusztan elmeletileg) ahol tenyleg felsorolna az osszes pozitivumot, amit az oly gyulolt fidesz reszerol kapott, amit a kedvenc partjatol kapott, es meg extrakent esetleg azt, amit az alompartjatol szeretne.

Az iras minosege alapjan ugy latom, hogy erre a poszt szerzoje nem kepes, mivel egyszeruen nem rendelkezik ennyi on-es altalanos ismerettel, de nagyon kivancsi volnek ra.

béla a görög (törölt) 2014.02.07. 14:57:44

Én a fideszeseket csak fehér cigánynak tartom akiket ki kell hozni az erdőből és meg kell őket mosni - fel kell őket zárkoztatni a XXI. századba.
Túl sokáig voltak velük toleránsak.

burakefendi 2014.02.07. 14:58:03

"vagyunk mi, és vagytok ti"

ez nem egyedül a fidesz sajátja: vannak az egybites fideszdroidok, meg mi, a gondolkodók, ugye...

♔batyu♔ 2014.02.07. 14:59:37

@béla a görög: Veled voltak inkább túl toleránsak. Szép is lenne, ha ilyen lenne a XXI. század szellemisége mint a tied.

deruyter 2014.02.07. 14:59:55

@Nyekenyóka.: Ebben egyetértek. Már az előző fidesz kormányzás alatt is sok ellenzéki választó titkolta a preferenciáit. Ha jól emlékszem, akkor lőttek mellé a legjobban a közvkutatók. És tegyük hozzá, hogy akkor még kevesebb olyan kutatócég volt, aki egyértelműen a fidesz zsebében lett volna. A korrektebbek most is elmondják néha, hogy sok a bizonytalan, vagy titkolózó. Azt is tudni kell, hogy vannak olyan szavazók, akikről nagy valószínűséggel lehet tudni, hova szavaznak, de a közvéleménykutató nem mondhat róla konkrétumot, mert tudományos szempontból nem tudná megkérdőjelezhetetlenül alátámasztani. Szerintem ezt Viktor is tudja, ezért mozgat meg minden követ, hogy minden eddiginél szemetebb módon kampányoljon állami pénzen, rájuk szabott jogszabályokkal körülbástyázva, úgy hogy az ellenzéktől gyakorlatilag már csak elvben nem vették el a kampányolás lehetőségét.

Jenyei 2014.02.07. 15:02:15

Vezénylő Tábornok... Kossuth Lajos reinkarnációja... az ember nem tudja, hová nézzen zavarában. Mert ép eszű, ép érzékű ember ezt se nem mondja, se nem fogadja el. De itt Népszabi pártrovatvezetők, és kényszeres szájnyalók vannak.

Fulek 2014.02.07. 15:04:22

@dr kíváncsivagyok: Öööö, ki is hazaárulózott utoljára a Parlamentben? Nekem, Gyurcsány Ferenc rémlik...

@béla a görög: Na látod, te magad vagy a cáfolat a blogra, köszönjük szépen!

ob.szerver 2014.02.07. 15:08:30

@Nyekenyóka.:

"nem igazán értem ez hogy lehetséges. Nos?"

Szeretitek az emútnyócat Szlovákiához hasonlítani, de soha nem hasonlítjátok az emútnégyhet. Miért?

Szlovákiai kiragadott példa, európai sikertörténet, szinte mindenkinél jobban fejlődtek. A kulcs pedig az, hogy az ország sikeresen megszabadult Orbán helyi, Meciarnak nevezett alteregójától, és kőkemény liberális, tőke és piacbarát gazdaságpolitikát vezetett be. Ebből aztán következtethetsz a mi kilátásainkra is.

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2014.02.07. 15:10:44

@ob.szerver:

Romániával kapcsolatban meg olyanokat írnak, hogy az IMF hitel miatt fejlődnek, na ne! Ugyebár az köztudott, hogy elég erősen jelen volt/van a nemzetközi valutaalap Romániában. Emiatt fejlődnének?!

orgoványi erdőjáró 2014.02.07. 15:11:52

Ajvék, ajvék!
Amikor az ilyen szerencsétlen nyomorult ballibbant senkiháziak öklendeznek az Indexen, akkor tudni lehet, hogy a kormány jól teszi a dolgát, rendben van minden.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.02.07. 15:12:25

Bár semmi újat nem mondott a bejegyzés, de azért jól összefoglalta a Nemzet rákfenéjét. Köszi!

martineden 2014.02.07. 15:12:35

@♔batyu♔: hogy az amikor a volt MSZMP-s komcsi és a magyargyűlölő libsi oktat téged az erkölcsről és a demokráciáról az nem irritáló?....Nem lesz ebbol baj?Hisz most a csuti ciganyrol beszelsz,nem?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.02.07. 15:15:11

@♔batyu♔:

"Más tészta, hogy a másik oldal rá is szolgált az előítéletekre, tényleg elmerültek a korrupcióban, tényleg uram-bátyám rendszert alakítottak ki és tényleg nem voltak demokraták."

Ez tény. Aztán 2010-től az egyik oldal továbbfejlesztette, sőt törvényerőre emelte ezt az uram-bátyám rendszert. Ez nyilvánvaló, és ezért nem értem, hogy miért van ember, aki védi az említett egyik oldalt. Azt amit tettek 20110-től nem kicsinyíti az, hogy a másik oldal mit tett 2010 előtt.

♔batyu♔ 2014.02.07. 15:16:54

@ob.szerver: A szlovák fejlődést mindössze pár tíz km-nyi terület adja, a többi átlagban még nálunk is rosszabbul áll, elmerül a korrupcióban és a szegénységben.

Néha ki is kellene oda menni.

"és kőkemény liberális, tőke és piacbarát gazdaságpolitikát vezetett be..."

Ahhoz képest, hogy Gyurcsányék ebbe buktak bele, kitartó vagy.

ben2 2014.02.07. 15:17:30

Minél több ilyen agyament, fröcskölődő írásban hányják az epét a ballibek, annál jobban erősödik a tábor szekta jellege. Nem kell sok hozzá, hogy végleg beragadnak a kis pártok mezőnyébe.
Úgy látszik Torgyán és Csurka példája nem elég szemléletes, hogy meddig lehet eljutni vérgőzös acsarkodással. Ezek szerint a balosknak is koppanniuk kell legalább egyet a falon, hogy rájöjjenek miért nem kell padlógázt nyomni egy zsákutcában.

Torgyán Viktor 2014.02.07. 15:18:19

@Kelletteznekem?: Ki az a "ti"????

Én például nagyon nem bírom a pocakos fodballista búráját. Akkor én most komenista vagyok?

martineden 2014.02.07. 15:18:43

@♔batyu♔: a másik oldal rá is szolgált az előítéletekre, tényleg elmerültek a korrupcióban, tényleg uram-bátyám rendszert alakítottak ki és tényleg nem voltak demokraták....Ilyenkor nem kapsz rohogo gorcsot fidesz-jobbik csicska?Grippen,fold,trafik,casino,felszamolo,kozgep mutyi es alegnagyobb PAKS remlik?A kinevezesekrol nem is beszelve.PL 25 eves unokatesonak allami cegcsinalas,hogy vezerigazgato lehessen.vitezi bkk,remlik fideszkocsog?

Fulek 2014.02.07. 15:18:55

@ob.szerver: Éltél ott? Jársz arra? Majd megtudod, mi volt az ára, ha oda mégy...

deruyter 2014.02.07. 15:20:05

@Kelletteznekem?: CSAK, hogy kiláss a szemüveged mögül:
szép coming out... szép látni, és jó látni, hogy a "mi vagyunk a demokraták, mi vagyunk az IGAZI magyarok, akik nem birkák, hanem higgadtan, objektíven, az ország érdekében politizálnak" mekkora kamu, valójában zsigeri gyúlölet vezérli a legtöbb JOBBOLDALI szavazót (tudom, tudom a BALOLDALIT is, biztos, de most nem ez a téma).
az igazság az, hogy ez legtöbb embernek nem újdonság. Mo- van egy viszonylag széles csoport, akik egyszerúen zsigerien gyűlölik az MSZP-t stb., a BAL ÉS LIBRERÁLIS oldalt, minden nem MÁSKÉNT GONDOLKODÓT AKIKET NEM TEKINTENEK A HAZA RÉSZÉNEK. Kapva kapnak az alkalmon, ha ezt a nyilvánvaló gyűlöletet vmiféle jól hangzó csomagolásban segítenek nekik tálálni, pl jönnek a ZSIDÓK, A CIGÁNYOK, AZ IMF, AZ UFÓK, elveszik a gyerekeim munkáját, stb, stb. Nagyon ritkán, és pszihológialag szélsősőges helyzetekben jut csak el odáig ez a fajta ember hogy nyíltan bevallja: szarik ő az érvekre, vitákre, tényekre, érdekekekre, az ország érdekére meg pláneegyszerűen gyűlöli a BALLIBEKET és kész.
Köszönjü hogy ezt illuszrtáltad.

De nyugodj meg, ezt eddig is tudtuk.
A gyúlöletet kell fedezni érvekkel, aztán amikor mind megbukik, akkor marad a másik embert BALLIBBANTNAK, KOMCSINAK nevezése, és különbenis ilyenek, meg olyanok, és akasszuk fel őket. Nagyon jól tudjuk, hogy a JOBBOLDALI politikusok se különbek, egymás között leszarozzák, lebunkóparasztozzák a vidéki embereket, jókat röhögnek MINDENKIN (akiket nem hagynak LÓF*T se), de azért BÁRKIT jól lehet KOMMUNISTÁZNI, ha nem tetszik neki hogy ellopják az ADÓJÁT EGZISZTENCIÁJÁT, ESÉLYÉT. De ez fekszik neked, hiszen te utálod csak igazán a BAL és LIBERÁLIS OLDALT.
Mégegysszer hála és köszönet.

És még valami. A gyúlölet rövid távon hozhat szavazatot, visszahozhatja a szarból a kormányzást, de hosszútávon elbukik. EZÉRT nem lesz még a JOBBOLDAL tiz-tizenpár évig hatalmon. Mert a korrupt, cinikus vezetőinél is rosszabb a törzsközönsége, a magyart LEKOMMUNISTÁZÓ, szomszédját feljelentő, pártbizotságnak benyaló házmester tipus.... akikből annyira elege lett már sokaknak, hogy Ali G-re is szavaznának a JOBBOLDAL ellen, ennyi. Nem HAZAÁRULÓK, BALLIBBANTAK, OSTOBÁK, nem 20MILLIÓROMÁN FENYEGETÉSSEL megvett nép, nem kell ide semmi trükk, csak hogy TI legyetek az alternatíva, 50% tuti. :)

Fulek 2014.02.07. 15:20:10

@martineden: ja és a Fideszesek becsülik le a másikat, még egy kv-t!

És akkor a mai szoci bukta? mno.hu/celpont/csodadoktor-1209486

HaCS 2014.02.07. 15:20:27

@ben2:

"hogy meddig lehet eljutni vérgőzös acsarkodással."

Még nem volt autóborogatás, és tv-székház gyújtogatás sem.

Messze még a gödör alja a baloldalon.

jolaca 2014.02.07. 15:20:51

@ob.szerver:
"...az ország sikeresen megszabadult Orbán helyi, Meciarnak nevezett alteregójától,..."
Ilyen lépésre csak lenézett nemzetek ("tótok", ugyebár) vetemednek; hasonlóan jó példa az útmutató jóbarát, Berlusconi esete. Ez velünk nem fog megtörténni, büszke magyarokkal.

Fulek 2014.02.07. 15:21:37

@deruyter:Köszönöm, ismét megcáfolták a cikket, gyűlölködni itt a baloldalon szokás, úgy látom.

♔batyu♔ 2014.02.07. 15:21:46

@martineden: Ilyenkor miért kapnék te libsi köcsög.

martineden 2014.02.07. 15:22:24

@♔batyu♔: Az államháztartás hiánya alacsony...Hulye ,nezd meg a januari adatot mielott irkalsz fidesz-jobbikkocsog

♔batyu♔ 2014.02.07. 15:22:46

@martineden: Ilyenkor miért kapnék te ballibsi köcsög?

Peterpapo 2014.02.07. 15:23:39

Teljesen egyetértek az itt leírtakkal és csak egy apró megjegyzésem lenne. Orbán mindig úgy fogalmaz meg dolgokat, hogy hagy egy kis kaput, ahol simán ki tud bújni a saját szavai alól. Például:

„Vannak-e garanciák arra nézve, hogy az egyházak nem avatkoznak be
közvetlenül a politikai életbe?” - kérdezte Orbán 1991-ben."

Tehát ha most szembesíted ezzel a kérdéssel, azt továbbra is fenn tudja tartani, hiszen arra nem kért garanciát, hogy közvetve nem szólhat bele a politikába az egyház, vagyis tök jogos, hogy a templomokban őt és a fideszt éltetik és propagálják. Mindig így fogalmaz mindent, mert egy aljas, szarházi, képmutató, szemétláda.

♔batyu♔ 2014.02.07. 15:23:45

@martineden: Annak, hogy ennyi buzi ballibsi van, mint te is, azért örülök, mert kihaltok:)

2llkedő 2014.02.07. 15:23:51

@orgoványi erdőjáró:
"Amikor az ilyen szerencsétlen nyomorult ballibbant senkiháziak öklendeznek az Indexen, akkor tudni lehet, hogy a kormány jól teszi a dolgát, rendben van minden."

""""13. A mozgalomnak eleve úgy kell nevelnie híveit, hogy a küzdelmet ne vegyék félvállról, hanem azt mozgalmuk vívmányának tekintsék. Ellenfeleiktől nem szabad félniük, tudniuk kell azt, hogy feltétlen szükségük van ezekre az ellenfelekre.
Nem tisztességes német és nem igaz nemzetiszocialista az, akit a zsidó újságok nem szidnak és nem átkoznak.
A mozgalom híveinek és tágabb értelemben az egész népnek figyelmét fel kell hívnunk arra, hogy a zsidó újságok mindig hazudnak, és hogyha véletlenül igazat is mondanak, azt csak azért teszik, hogy azzal valami nagyobbfajta hazugságot leplezzenek.
Az a legjobb barátunk, akit leginkább ócsárolnak, és az áll hozzánk legközelebb, akit halálos gyűlöletükkel sújtanak.
Ha ezek az elvek híveink húsává és vérévé válnak, mozgalmunk megrendíthetetlenné és legyőzhetetlenné válik.""""

EMU 2014.02.07. 15:24:47

"Szeretném még egyszer látni szülõhazámat, szeretett és szép kis Magyarországot - ez nem valószínû, mert elmúlt az idõm, de ha úgy fordulna, hogy ezek a nemzeti parasztok még egyszer szóhoz jutnak az országban, ez a magyarság egyik tragédiája lenne. A kommunisták csak végrehajtják azt, amit a szûrös gatyás jobboldaliak tervelnek. Ahogy Bethlen István mondta a parlamentben a nyilasoknak: "Az urak azt hiszik, hogy jobbra mennek, de a valóságban körbe járnak, és addig mennek jobbra, amíg megérkeznek a szélsõbalra." A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a "nemzeti" jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldali." Ezt Márai mondta, akit nagyon nem lehet a kommunisták barátjaként említeni. Kedves parasztok, azaz fideszesek...

MACISAJT 2014.02.07. 15:25:25

"2014. január 22. 17:22

A Demokratikus Koalíció elnöke szerint ha valamikor meg kell vívni az eredeti értelemben vett kulturkampfot, akkor annak itt az ideje, mert az a gondolkodás, amelyet a keresztény-konzervatív világ közvetít, szemben áll mindazzal, amit a felvilágosodás óta a szabadelvűek és a baloldaliak közvetítenek.
Gyurcsány Ferenc pártja Kultúra és hatalom című szerdai fővárosi konferenciáján szólalt fel."

Nos,ha a baloldal összefogottja, egykori és hamarosan ágaskodó miniszterelnöke(jelöltje) efféle harcot hirdetett...
ne tessék csodálkozni hogy áldozatok is lesznek.
Mert a háború köztudomásúlag azzal jár.

♔batyu♔ 2014.02.07. 15:25:33

@HaCS: Kínjában már köcsögözik az ostoba ballibsi. Persze egy homokosnak mi jusson elsőként az eszébe. Azt hiszi, mindenki olyan mint ő.

martineden 2014.02.07. 15:25:36

@♔batyu♔: mert gondolom te magad sem hiszed amiket irsz.Vagy tenyleg akkora marha vagy?Gondolod te is kapsz trafikot a csuti ciganytol,fidesz-jobbikcsicska?

deruyter 2014.02.07. 15:25:47

@Fulek: Nézd meg, hogy ezt mire írtam. Látni fogod, hogy csak a kulcsszavakat cseréltem. Lehet, hogy megérted, hogy mit akartam jelezni.

martineden 2014.02.07. 15:27:19

@♔batyu♔: MIVEL TE BAKOLSZ BE A CSUTI CIGANYFELEKNEK,AZT HISZEM MAGADBOL INDULTAL KI,UGYE,FIDESZ-JOBBIKKOCSOG?

MACISAJT 2014.02.07. 15:28:12

De ha már szóba kerültek a 90-es évek.
Lássuk mióta utálom a hiszterolibsiket:

"Mucsa és lábszag, vagy SZDSZ-es többség!" - harsogott 1990-ben Tamás Gáspár Miklós cikke. Ez a hozzáállás jellemezte a rendszerváltoztatás óta a szabad demokratákat.

HaCS 2014.02.07. 15:30:18

Ahogy végignézek itt a hozzászólásokon, az siklik át az agyamon, hogy tényleg van valami az ország morális, erkölcsi, mentális leépülésében.

Peterpapo 2014.02.07. 15:30:44

@Kelletteznekem?:

Te iszonyatosan butákat mondasz. Saho, senkitől nem hallottam, hogy zsigerből gyűlölné az erdélyi, vagy bármilyen országba szakadt magyart. Igazából a fideszt sem gyűlölik zsigerből, egyedül Orbán Viktort lehet baromira gyűlölni. Ha ebből az látszódik, hogy a fideszt gyűlölik az emberek, akkor ezt csak saját magának köszönheti Viktor, mert ő és az imádói sugallják azt, hogy ő maga a fidesz. Ezt hívják diktatúrának, amivel mint tudjuk Viktornak nincs semmi baja. Na ezt a faszkalapot próbálod védeni, kevés sikerrel.

deruyter 2014.02.07. 15:31:22

@MACISAJT: Végre itt vagy. Egyetlen ember egyetlen mondatából levontad a következtetést, hogy hogyan gondolkodik több százezer ember. Gratulálok, ez mesteri következtetés volt.
Tehát, ha Balog József veri az asszonyt, akkor minden fideszes 90 óta veri az asszonyt.

martineden 2014.02.07. 15:31:23

@♔batyu♔:Ejnye -ejnye fidesz-jobbikkocsog,te beszelsz aztan dugdosod a rudtancos videodat mint a jobbos tarsad.Azt gondolod utana elmesz a pap bacsihoz aki gyerekkorodban beavatott es majd meggyonsz es rendben van?

♔batyu♔ 2014.02.07. 15:31:53

@martineden: Jól van buzikám, kiengedted a gőzt. Menj vissza cidázni a gazdádhoz.

♔batyu♔ 2014.02.07. 15:33:36

@MACISAJT: Ja, én is olyan 1990-től. Basszus ennyi selejtet, ha ezek nem lettek volna, ma svájc lennénk.

Fulek 2014.02.07. 15:33:55

@martineden: annyira képben vagy, ezeken biztos átmentél...

MACISAJT 2014.02.07. 15:34:08

@deruyter: ("Egyetlen ember egyetlen mondatából levontad a következtetést, hogy hogyan gondolkodik több százezer ember. Gratulálok, ez mesteri következtetés volt."

Hagyjuk kérem a púdert. Az SZDSZ zsdanovja csak kifejezte mindazt amit gondoltak a jobboldalról.
Emlékszel még a korniss mityura és a Hetek-ben kiírt hitvallására ?

" mi liberálisok képtelen vagyunk kimondani azt amit válójában érzünk, ti. hogy mi sokkal jobban gyűlölünk titeket mint ti minket".

Ez a beszéd, Babocsay néni.

martineden 2014.02.07. 15:34:35

@♔batyu♔: Abrandozol mi kocsog.Ezen jar allandoan az eszed mi?Nosza,ne szegyeld magad,vegyel peldat jobbos a tarsaidrol.elo a tangat es ott a rud

deruyter 2014.02.07. 15:35:02

@Peterpapo: És hát ne feldjük, hogy Viktornak nagyon komoly szerepe volt abban, hogy a 80-as 90 es évek nagyjából még demokratikus szerveződéséből egy igazi, az érdem, erkölcs és ész helyett a feltétel nélküli lojalitást az alapértékéve tevő pártot, vagy inkább rohamcsapattal kombinált bűnszervezetet csináljon.

martineden 2014.02.07. 15:35:44

@Fulek: Mi van veded az aszonyodat a batyut?Latszik hogy fideszcsicska vagy

Fulek 2014.02.07. 15:35:54

@martineden: Tudod, inkább ne folytad, és ne vetítsd ki az elfojtott vágyaidat, nem érdekel senkit...

♔batyu♔ 2014.02.07. 15:36:03

@martineden: Csak nem ellopták a régi nickedet te kis homokos?:)))

Fulek 2014.02.07. 15:36:46

@martineden: Örülök, hogy így reagálsz, látod miattad is hazugság az egész blog, élőpéldák vagytok...

martineden 2014.02.07. 15:37:26

@♔batyu♔: AZ ENYEMET NEM TE NAGY HOMOKOS FIDESZ-JOBBIK KOCSOG

ben2 2014.02.07. 15:37:32

@deruyter:

Érdekes fejtegetés a jobboldal zsigeri gyűlölködéséről beszélni egy olyan topicban, melynek címe: "Ezért utálom a Fideszt!"

A baloldal úgy viselkedik a választókkal, mint ha ő tenne szívességet nekik, hogy lehet a baloldalra szavazni. Megy a dedós hiszti, hogy utálom, utálom, utálom és azt hiszik, hogy ez majd jól meggyőzi a szociális helyzetükkel elégedetlen bizonytalanokat. Persze ha minden más hangot ignorálsz, akkor tényleg úgy tűnik, mintha mindenki utálná a Fideszt.
Csakhogy az ország nagy többsége se nem utálja, se nem szereti a Fideszt, mert a politika számukra nem pártlogókról, hanem döntésekről szól. A baloldal pedig egyszerűen nem tud mit kezdeni azzal a helyzettel, hogy hiába elégedetlen a többség a jelenlegi helyzetével, a kormány döntéseinek nagy részével egyetért, a botrányokra meg fel sem kapja a fejét, mert látott már cifrábbakat 2010 előtt is, aztán azokból sem lett semmi.

deruyter 2014.02.07. 15:38:10

@MACISAJT: Pengeéles logika. Akkor nem egy ember hanem kettő. Vagy találsz még három idézetet? ÉÉÉS???? Hagyjuk már...

♔batyu♔ 2014.02.07. 15:38:29

@Fulek: Igen, mindig van egy ilyen ostoba ballibsi.

MACISAJT 2014.02.07. 15:39:04

@MACISAJT:

Folytassam mélységes utálatom okait?
Most hagyom is a bokros csomagot, amivel nyakon vágták egy év "békesizés" után váratlanul az országot.

Hanem.
Gyurcsány Ferenc vall Debreczeni Józsefnek: Az Új miniszterelnök című könyvben a jelenlegi kormányfő elismerte, részese volt a 23 millió román munkavállalóval való szocialista riogatás kitalálásának, s ők csinálták a „köteles akciót” is Kövér László ellen.

„A mi stábunk az, amely szembefordítja az MSZP-t és Medgyessyt az Orbán-Nastase-paktummal. Amikor kiderül, mi van a paktumban, hogy korlátozásmentesen próbál valamennyi román állampolgárnak munkavállalási lehetőséget biztosítani, akkor ott egy hosszú vitában meggyőzzük önmagunkat arról, hogy ezt meg kell támadni. Meg kell támadni, függetlenül attól, hogy Kovács az előző este rábólintott. (...) Odahívtuk Medgyessyt, hogy forduljon szembe az eddig képviselt állásponttal. Nagy nehezen meggyőztük erről, s a végén - még nehezebben - Kovács is beadja a derekát.

Így Medgyessy és maga Kovács is váratlanul szembefordul a megállapodással, majd beindul az MSZP propaganda gépezete. A gátlásosnak aligha nevezhető manőver legfőbb célja a "23 millió román munkavállaló" beözönlésétől való - valójában alaptalan - félelmek keltése.

Mi csináltuk meg a "köteles akciót is". Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés – mondja Gyurcsány Ferenc.

--------

És a 23 millió beözönlő románnak egyenes folytatása lett a 2004 december 5-e.

Silent Bob 2014.02.07. 15:39:33

@MACISAJT:
Aztán végül is igaza lett.

♔batyu♔ 2014.02.07. 15:40:19

@martineden: Fogalmazzunk inkább úgy, annyira gagyi vagy, hogy már ellopni sem érdemes. Mégis mi a fenét csináljak ezzel a nickkel? Max. égethetem magam.

martineden 2014.02.07. 15:40:27

@Fulek: tI viszont peldanelkuli gazemberek vagytok.Szetlopjatok az orszagot negy ev alatt es orosz gyarmatot csinaltok belole,csak azert hogy a csuti cigany ukunokainak se legyen penzre gondja

Silent Bob 2014.02.07. 15:40:40

@deruyter: Balog se veri, a vak komondor volt, te tudatlan.

Peterpapo 2014.02.07. 15:40:41

@deruyter:

Na igen. 90-nem egyébként rájuk szavaztam, de kb két évvel később már láttam, hogy rosszul tettem. Számomra már akkor látszódott, hogy nagyon nem stimmel Viktorral valami.

deruyter 2014.02.07. 15:42:20

@ben2: Ezzel részben egyetértek. Odáig, hogy "bizonytalanokat".

Vilmos Sándor 2014.02.07. 15:42:55

Minden egyes mondattal tökéletesen egyet tudok érteni. Annyit még hozzáteszek, hogy mivel én idősebb vagyok, már 1989-től utálom ezt az ex-KISZ-titkár köpönyegforgató tolvaj, mocsadék, hazaáruló gazembert, a fideSSpatkány birkaürülékeivel együtt!!!
A többi szépen le van írva...

blah 2014.02.07. 15:43:17

nem kell túlragozni, a sötétség gyűjtőpártja a fidesz. sok agyatlan kommunista maradék akik azt se tudják, hogy amit csinálnak velük... abban annyi jobboldaliság van mint lócitromban a c vitamin.

Peterpapo 2014.02.07. 15:43:38

@Fulek:

Attól vagy valaki úgy reagál ahogy, még nem hazugság a blog. Orbán Viktor, egy köpönyegforgató, képmutató, szar, hazug alak.

♔batyu♔ 2014.02.07. 15:44:01

@ben2: A legröhejesebb: Ha nem szavazol ránk, nem vagy demokrata.

Mondja ráadásul olyan, aki nem is olyan rég ráuszította a rendőrséget azokra a feleségekre, akik 56-ban megölt férjük, rokonaik sírját látogatták meg.

A rendőrökkel még jól meg is tapostatták a sirt, hátha legközelebb nem találják meg.

MACISAJT 2014.02.07. 15:48:24

@deruyter: ("Pengeéles logika. Akkor nem egy ember hanem kettő. Vagy találsz még három idézetet?"

Hármat? Harmincháromezerháromszázharminchármat...
Soroljam a bal/és vagy hiszterolibsi véleményformálókat,politikusokat?
Vegyem a heti hetes "humor nagyágyúitól" a debreczenijózsefeken át a kendepéterekig, a mayerarankától ferenczikrisztinákig terjedő palettát?
Említsem meg a kelleriádákat, vagy az elcsalt 2002-es választásokat, ahol a lampertek bár pontosan tudták hogy örökre rajtuk marad a csalás bélyege, mégis képpel égették el a szavazócédulákat?

Idézzem fel a D209 történetét, akit aztán megpuccsaolt a saját kirúgott , elmebeteg sportminisztere?

Írjam le a 2009-es MSZP-s "legyen ön is miniszterelnök" c. castingot, mosógépgyárossal és Amway ügynökkel(és ahol befutó lett végül a böszme gazdasági minisztere)?

Mondjam még?

arckönyv 2014.02.07. 15:48:54

Én az agyatlan fideszes birkákat sem csípem...

ob.szerver 2014.02.07. 15:51:49

@Nyekenyóka.:

"(Románia)az IMF hitel miatt ...fejlődnének?!"

Nem vagyok Románia szakértő, de minden bizonnyal. Az biztos, hogy hogy az elemzők sokkal magasabb növekedést jósolnak nekik a következő évekre, mint nekünk.

Az IMF mozaikszó az orbánrezsim által emblematikus jelentésre tett szert: hogyan fejti ki a hatását az agymosás. Egy korábban a túlnyomó többség éltal még csak nem is hallott intézmény, milliók gyűlöletének a tárgyává vált. Az IMF, amely "a mi bankunk", gazdasági / pénzügyi nehézségekkel kűzdő országokat hitelez és elvárja ill. kikényszeríti, hogy racionális, piacbarát és fenntartható gazdaságpolitikával visszafizessék a hiteleit. Na ez az, ami összeegyeztethetelen az unortodox ámokfutással és ami a gyűlöletkampányt motíválja.

MACISAJT 2014.02.07. 15:57:21

@ob.szerver:

Parancsolj, a bezzegrománia esete az IMF-el...
Bukarestben személyesen jelentette be a helytartó(!) hogy mik a feltételek:

2012-08-15. 09:45
IMF-feltételek Bukarestnek: gázáremelés és privatizáció

Szeptember közepén emelni kell a gáz árát mind a lakosság, mind pedig a cégek számára – ez az egyike annak a négy feltételnek, amelyet a Nemzetközi Valutaalap (IMF) szabott Romániának.
Az IMF-delegáció bukaresti felülvizsgálati látogatása kedden ért véget. Erik de Vrijer, a küldöttség vezetője közölte: Románia teljesítette a legfontosabb kötelezettségvállalásokat, ám ahhoz, hogy az IMF igazgatótanácsa jóváhagyja a mostani látogatás konklúzióit, Romániának négy előfeltételt kell teljesítenie.
A feltételek egyike szerint szeptember közepén a gáz 5 százalékkal drágul a lakosság számára, míg az ipari fogyasztók és cégek 10 százalékkal többet fizetnek majd.
Egy másik feltétel szerint – amelynek teljesítése kormányrendelettel történik majd – a helyi önkormányzatok felhasználhatják a rendelkezésükre álló erőforrásokat kinnlevőségeik csökkentésére, illetve a központi hatóságok közvetlenül is kifizethetik a kinnlevőségeket.
A kormánynak ugyanakkor meg kell hirdetnie eladásra a Transgaz földgázszállító társaság 5 százalékát, és el kell kezdenie az Oltchim vegyipari üzem privatizációját – mondta Erik de Vrijer.
Az IMF ugyanakkor rontotta a román GDP-re vonatkozó előrejelzését, és 0,9 százalékos növekedéssel számol az idén a korábban közölt 1,5 százalék helyett. A kormány költségvetés-kiigazítási tervezetében 1,2 százalékos GDP-növekedés szerepelt, miután a kabinet is csökkentette várakozásait.
Az IMF-delegáció legközelebb a parlamenti választások után, de még karácsony előtt látogat Bukarestbe. Erik de Vrijer nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a választások előtt sor kerül egy „villámlátogatásra” is.
(MTI)

------

Nos, így járt a bezzegszomszéd Románia...
Mivel is járt jobban mint Magyarország, amelyik kipaterolta őket?
Ezekkel? Vagy a nyugdíjcsökkentéssel? A közalalkalmazottak százreinek kirúgásával?
A román kormány bukásával , amely mindezeket végrehajtotta?

Még a bóvliba is bevágták őket, nagy igyekezetükben...

HaCS 2014.02.07. 15:57:59

@MACISAJT:

Mostanában Tóth Gy. , meg Bayer lettek a "humor nagyágyúi".

Nem érzem jobban magam egy cseppet sem (Pedig elég gatya volt az előző időszak).

Fulek 2014.02.07. 15:59:47

@Peterpapo: A stílus maga az ember...

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2014.02.07. 16:00:32

@Vilmos Sándor:
sanyarú öregkornak nézel elébe:DDDD

minden ilyen cikk bebizonyítja. Orbán jól csinálja amit csinál.

WhyCantITouchIt? 2014.02.07. 16:00:43

Jó lenne már egy "ezért szimpatizálok az Összefogással" cikket is olvasni valahol.

Azt már mindenki tudja hogy ki mért nem fog a másikra szavazni, hogy ki mennyire utálja a másikat blabla.

MACISAJT 2014.02.07. 16:00:46

@HaCS: ("Mostanában Tóth Gy. , meg Bayer lettek a "humor nagyágyúi".")

Hol?
Egy Echo tévén max. ahol max. annyi a nézettségük mint az ATV-n az elítélt adócsaló sas(polacsek) józsinak?

tintamin 2014.02.07. 16:07:49

Nehéz ehhez hozzátenni.

És amilyen a stílus, olyan az ember: a fideszben nem tudsz egy használható arcot mutatni.
És miért? Mert Viktornak mindenkiből ki kell irtania a normális személyiségét, hogy a seggnyaloncok sehol máshol soha többé ne legyenek hitelesek. Ettől fogva életük végéig fideszeseknek kell maradniuk (lásd: megélhetési politikus), mert különben éhen halnak.

Zseniális (habát felettébb undorító) stratégia.

Viszont mivel Viktor a hatalmi mámorában kezd kiszámíthatatlanná válni, sokat kell lopniuk, hogy ha a Vezér lenyakazná őket, akkor is legyen valami még a ciprusi bankszámlán.

És mivel mindegyik lop, és ezt tudja a másikról, a kör bezárult: egymást védik, belterjesedik az elit, a stílus marad örökre.

A birkák meg vonulnak.

Ennyi volt.

ob.szerver 2014.02.07. 16:12:15

@MACISAJT:

"Szeptember közepén emelni kell a gáz árát"

Vedd már a fáradtáságot lécci, hogy hogy megnézd a romániai gáz árakat. Messze a legalacsonyabbak Európában, lényegesen a világpiaciak alatt. Az IMF semmit nem szeret, ami nem piackonform.

A növekedési számaid elrettentőek, kár, hogy 2012-re szólnak. A 0,9-es növekedést meg hasonlítsd a -1,7-hez ugyanabban az évben Magyarországon.

ben2 2014.02.07. 16:12:34

@deruyter:

Jelenleg a bizonytalanok nem a jobb vagy a baloldal között vacillálnak, hanem hogy elmenjenek-e szavazni. Ha elmennek, akkor sem biztos, hogy a kormány ellen szavaznak.
Aki pl. ki tudott ugrani a devizahiteléből és forintra tudta váltani, az nem gerjed a forint leértékelődésre, hanem - ha nem marad otthon, akkor - a Fideszre szavaz, mert az EU és a ballib ellenzék össztüze ellenére is keresztülverte a bankoknál az előtörlesztést.
Aki bennragadt a devizahitelben és most szarabb neki az is nagyobb eséllyel szavaz a jobbikra, mint a szocikra, akiknek az egész devizahitelezési mizériát köszönheti. Ezek az emberek nem felejtik el azokat a ballib mondatokat, hogy "hagyni kell a devizahiteleket bedőlni, hogy az emberek megtanulják, hogy nincs ingyen ebéd".
És lehet folytatni az összes olyan üggyel, ami miatt a baloldal jelenleg acsarkodik.
Magánnyugdíj pénztárak. Olyan pénz "ellopásáról" megy a kampány, amit sosem éreztek magukénak az emberek. A többségnek ez virtuális probléma. Levonták a fizetéséből a manyup pénzt és most nem egy magáncéget hízlal, hanem az államot. Micsoda különbség.
Paks. Komolyan attól remélnek hangulati áttörést a baloldalon, amit pár éve még 4/5-el maguk is megszavaztak?
Az LMP álláspontja legalább világos: ökológiai és biztonsági okokból mondjunk le az ország energiaellátásának 40%-áról. Ez biztosan vonz pár százalék elkötelezett környezetvédőt, a többséget viszont az érdekli, hogy legyen áram a konnektorban. A baloldali összefogás "megszavaztuk, de kihátrálunk, ne az oroszok építsék, illetve mégis, de ne az ő hitelükből, hanem majd az IMF, vagy lehet orosz hitelből is, de a lényeg, hogy ne az Orbán írja alá, hanem mi" álláspontjával meg végképp nem tudnak mit kezdeni.
Marad még a "mocskos korrupt banda" érvelés, de az ilyen ügyekkel szembeni immunitás már rég kialakult az emberekben, a Kulcsár, Hagyó, Zushlag stb. ügyek után nem nagyon tudnak már újat mondani nekik. Simon lebukása után meg a legokosabb, ha a baloldal pár évig kerüli a "korrupció", "mutyi" és ezekkel rokon értelmű szavak használatát.
Na kb. ennyit érzékel jelenleg a "bizonytalan" réteg ebből a kampányból.
A választásokig a baloldal nyilván javít pár százalékot a támogatottságán, a helyi aktivisták begyűjtenek még pár barátot meg családtagot, de trendfordulóban már a fizetett reménykedők sem reménykednek.

egy_kommentelo 2014.02.07. 16:12:49

szépen össze van szedve minden...

tintamin 2014.02.07. 16:13:39

Egyébként kár belemenni itt a baloldal vs. fideszbe: itt most csak viktorékról van szó.

Egyébként kizárólag stílusban és a lopás mértékében különböznek a szociktól. De mostanra szerintem már az mszp is megbánta, hogy nem csinált magának egy "közgép"-et annak idején, ahová talicskával lehet hordani a lét.

A fidesz tökélyre fejlesztette a suttyóságot és a közpénzlopást. Ebben tényleg sokkal jobbak, mint a szocialisták.

Egyébként ugyanaz a két banda.

high up! 2014.02.07. 16:14:22

@MACISAJT:

De bírom, amikor a magad fajta szobafestők autodidakta Közgáz Nobel-díjassá képezik ki magukat (legalábbis azt hiszik).
Barátom, ez a kóklerság netovábbja, amikor valaki felfedez hasonló szavakat két különböző területen, majd azt hiszi, hogy ezek a szavak a különböző környezetekben ugyanazt jelentik meg ugyanaz a hatásuk is.

Autodidakta maTROLLcsikám: román költségvetés sokkal nagyobb strukturális válságban volt 2012-ben (is) mint a magyar mondjuk akárcsak 2010-ben. Ennek megfelelően több helyen és nagyobb arányban kellett áldozatokat hozni, mint egy már majdnem szanált költségvetésnél. És nem IMF kérdés, hanem az ország finanszßirozhatóságának a kérdése.
Ha meg nem lett volna IMF, akkor Románia berosált volna mint gyúrtcsány 2008 októberében.

Ezekhez az egyszerü dolgokhoz kellene értened, nem pedig a tengernyi irreleváns cikkeid idióta bemásolásához.

E.Csaba 2014.02.07. 16:17:37

Nagyon szépen összefoglalja a cikk, hogy miért undorító a FIDESZ. De annyit "védelmükben" fel lehet hozni, hogy a szar mindig feljön a felszínre, minél nagyobb, annál tovább marad fenn.De ez a rengeteg mocsok valahonnan feljött.Szóval nem hiába van 200 ezres birkamenet, 50% százalék szimpatizáns, plusz egymillió náci.Ilyen a társadalom, itt tart...Majd ha ez a tömeg rádöbben arra, hogy átba*zták, akkor jön a bukás, valahogy így:

index.hu/bloghu/hircsarda/2014/02/07/mar_latogathato_az_elso_fogsagban_szuletett_miniszteri_biztos

high up! 2014.02.07. 16:20:34

@tintamin: "Egyébként kár belemenni itt a baloldal vs. fideszbe"

Nem kár. A baloldalnak volt 2,5 millió agyhalott idiótája, Tovaris Orbenescunak meg most van annyi.

Ezt a két pártot leginkább úgy lehetne hívni:
TÖMEGBUTÍTÓ FEGYVEREK

Mivel ennek a két pártnak olyan 4,5 milliós birka tenyészállománya van (55%), ezért a fennmaradó mintegy 1 millió (10%) polgári, európai intelligenciával rendelkező szavazónak rendre csak szopógép jut ebben az országban.

Vén Csataló 2014.02.07. 16:26:45

Egy kis bibi azért mégiscsak van ezzel a firkával. Lehet, hogy akár 10-15 percig is eltartana ugyanezeket a pontokat illusztrálni pontosan ugyanennyire vérlázító idézetekkel és cselekedetekkel a mai ellenzék oldaláról.
És ezen a ponton sajnos rögtön meg is dől, hogy ez valami "értékalapú" kritika lenne.
Csupán egy nyomorult drukkerdemokrata siráma, aki a saját kedvenceinél ugyanezeket a gazemberségeket úgy nyeli, mint kacsa a nokedlit, a másik oldalról meg "Ezért utálom a stb." című posztot írdogál.
Szóval ezt úgy hívják, hogy a gyűlölet racionalizálására, igazolására tett kísérlet. Lehet a Fideszt ekézni, (már miért ne lehetne), de ez a szöveg, hogy például "megosztó", már a csak Drágabolgárúr rádióműsorának MSZMP-tagságban elaggott betelefonálói között érvényes panel.
Ugyanis a demokráciában az a default, az a természetes állapot, hogy a jónép meg van osztva. Az az egypárti diktatúra, ahol nincs (látható) megosztottság.

DR. Smit Pal 2014.02.07. 16:30:13

ÉLJEN A FIDESZ !! ÉLJEN ORBÁN VIKTOR !!!
ÉLJEN A FIDESZ !! ÉLJEN ORBÁN VIKTOR !!!
ÉLJEN A FIDESZ !! ÉLJEN ORBÁN VIKTOR !!!
ÉLJEN A FIDESZ !! ÉLJEN ORBÁN VIKTOR !!!
ÉLJEN A FIDESZ !! ÉLJEN ORBÁN VIKTOR !!!
ÉLJEN A FIDESZ !! ÉLJEN ORBÁN VIKTOR !!!
ÉLJEN A FIDESZ !! ÉLJEN ORBÁN VIKTOR !!!
ÉLJEN A FIDESZ !! ÉLJEN ORBÁN VIKTOR !!!

Mérnork 2014.02.07. 16:40:26

Persze az amikor a baloldal csak önmagát és a rájuk szavazókat nevezi "demokratikusnak" az teljesen normális és véletlenül se kirekesztő.
Meg az a duma nagyon toleráns, véletlenül se rasszista baloldaliaktól, hogy nem szavaznának az orbán cigányra...
Amúgy meg:
Ballibsik vs Fidesz
segílyke vs közmunka
cigó faszpénz vs családi adókedvezméy
a legálisan 200k fölött kereső "gazdagok" szarrá adóztatása vs eagykulcsos adó

Hegedűѕ Péter 2014.02.07. 16:42:13

  █▀▀ █▀▀ █▀▀█ █░█
  █░░ ▀▀█ █▄▄█ █▀▄
  ▀▀▀ ▀▀▀ ▀░░▀ ▀░▀

      █▀▀█ ▀▀█
      █▄▄█ ▄▀░
      ▀░░▀ ▀▀▀

░█▀▀█ ▀▀█▀▀ ▒█░░▒█ █ █ █
▒█▄▄█ ░▒█░░ ░▒█▒█░ ▀ ▀ ▀
▒█░▒█ ░▒█░░ ░░▀▄▀░ ▄ ▄ ▄

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2014.02.07. 17:04:18

ahhh...
és egyből index címlapos is lett ez az egyszerű blog

sok sikert 2014-hez elvtársak
xd

2llkedő 2014.02.07. 17:04:44

@Mérnork: "Persze az amikor a baloldal csak önmagát és a rájuk szavazókat nevezi "demokratikusnak" az teljesen normális és véletlenül se kirekesztő. "

""""Vissza kell adnunk az adott szó hitelét. Felelősen, az emberek bizalmára építve csak úgy lehet kormányozni, ha az ígéretet valóságos tettek követik. Ezzel a bizalommal tehát élni is kell, mégpedig olyan módon, hogy vissza kell térni a hiteles kormányzáshoz. Mivel szilárdan hisszük, hogy a legjobb kormányzás csakis a demokratikus kormányzás lehet, minden olyan kezdeményezést támogatni kell, amely erősíti az átláthatóságot, elősegíti a hatalom ellenőrizhetőségét, és példaként szolgálhat állampolgári kapcsolatainkban.""""

2llkedő 2014.02.07. 17:06:17

@Vén Csataló: "Lehet, hogy akár 10-15 percig is eltartana ugyanezeket a pontokat illusztrálni pontosan ugyanennyire vérlázító idézetekkel és cselekedetekkel a mai ellenzék oldaláról."

Akkor lécci szánj rá 10-15 percet, hogy elővezesd.

2llkedő 2014.02.07. 17:08:18

@Vén Csataló: "Ugyanis a demokráciában az a default, az a természetes állapot, hogy a jónép meg van osztva."

Tévedsz! Nem az a demokrácia, hogy vagyunk mi, és vagytok ti. Nem fekete és fehér létezik a világon. A világ színes. Az a demokrácia.

Peterpapo 2014.02.07. 17:15:50

@m.miki:

És ez a döbbenetes vakság fokozottan igaz az orbanistákra. Egyébként azt se nagyon hallottam még, hogy a szocik lopása nem volt baj, de a fideszesek nagy része mindig azzal védekezik, ha szóba kerül a jelenlegi kormány lopása, hogy a szocik is loptak. És??? Egyik sem jó, de inkább a kevesebbet lopó szocik legyenek, mint a szemérmetlenül, pofátlan módon sokkal többet lenyúló fidesz, mert sajnos csak ezek közül választhatunk.

Peterpapo 2014.02.07. 17:16:58

@Fulek:

És mi a baj stílusommal? Vagy ezt batyunak szántad? Vagy egyszerűen csak nem tetszik az igazság? Arra tényleg nem nagyon lehet mit mondani.

Peterpapo 2014.02.07. 17:20:05

@high up!:

Sose volt ezeknek annyi hithű szimpatizánsa, hogy kitegyenek 55%-ot. Nagyon sokan mennek el úgy szavazni, hogy nem meggyőződésből szavaznak egyikre, vagy másikra, inkább csak az egyik ellen, vagy másik ellen szavaznak. Példának okáért én is így teszek már nagyon rég óta.

Vu, de ja vu 2014.02.07. 17:23:56

He-he, elolvastam a Wikipédián dr. Antall József halálának körülményeit - a Kacsamesékre vonatkozó részt is - és én is tisztán emlékszem, hogy a "valaki" az utolsó pillanatban csapott a "nagy piros gombra", mert a következő mondat az lett volna a kirabolt Dagoberttől, hogy "RABLÓK! GYILKOSOK! POLITIKUSOK!..."

Hát... számomra kb. ennyi érdekesség van a témában, remélem egyik oldalt sem (vagy az összeset) bántottam meg:-P

Pipas 2014.02.07. 17:25:56

Nem lesz gázáremelés.

Blogger Géza 2014.02.07. 17:28:23

Jaj, gyerekek, szabaduljatok már meg ezektől a kommunista reflexektől, semmiféle interjút nem tiltottak le, egész egyszerűen a főszerkesztő úgy döntött, hogy azt az interjút nem szerkeszti be a lapszámba. Ő a szerkesztő, ez az ő feladata, az ő dolga. Nap mint nap döntenek a különböző médiaszerkesztők hasonlóképpen.

mihály nyilas 2014.02.07. 17:31:43

Van egy rossz hírem, mindegyik lop, aki a nagy kupolásba benyalja magát. Ez van. Na majd most megy a 4 évenkénti seggnyalás meg szavazattarhálás. Ilyenkor imádom, hogy emberszámba vesznek ezek a senkiházi sz@rf@aszóak. Szopjon lovat mind. Miután seggbe qrta őket Overdose.

mihály nyilas 2014.02.07. 17:34:27

Csak az maradhat éppelméjű szerintem, aki mindkét oldalon röhög, és leszarja őket meg nem szavaz. Én nem adom a nevem egyikhez sem... Nyíhaha...

Patreides · patreides.blog.hu 2014.02.07. 17:40:37

@Blogger Géza: Így működött ez a késői Kádár-rendszerben is.

sírjatok 2014.02.07. 17:46:51

@Patreides: Kádárnak két lába volt. Hitlernek is. Orbánnak is!

Véletlen? Alig hiszem!

Blogger Géza 2014.02.07. 17:47:12

@Patreides: Sőt, ez minden rendszerben így működik. Ezért hívják főszerkesztőnek a főszerkesztőt, mert ő szerkeszti a tartalmat. Ha a tulajnak nem tetszik, majd leváltja. A többieknek nem osztottak lapot ez ügyben.

no_successful2 2014.02.07. 17:48:43

@ob.szerver:

"A kulcs pedig az, hogy az ország sikeresen megszabadult Orbán helyi, Meciarnak nevezett alteregójától, és kőkemény liberális, tőke és piacbarát gazdaságpolitikát vezetett be. Ebből aztán következtethetsz a mi kilátásainkra is. "

1. Mi a közös szerinted a két politikusban ?

2. Vajon mit szólnátok, ha itt is éhséglázadások lennének?
ami 2004-ben szlovákiában volt ? (Amelyek egyébként drákói megszorításokra történő reakciók voltak ?) Egyenesen Obama üzenne nekünk. Persze miután küldenétek neki egy szép levelet.

valaki senki 2014.02.07. 17:48:56

Ez a blog még csak karcolta a felszínt! Lehetne még cizellálni további 10 oldalon keresztül! :)

no_successful2 2014.02.07. 18:04:08

@Peterpapo:

"de inkább a kevesebbet lopó szocik legyenek"

Ezt honnan szeded ? Már hogy a Szocik loptak kevesebbet ?
No, akkor sorolom.

1. Spontán privatizáció (hatalmas dobás, gyakorlatilag az akkori komplett nép, majd nemzetgazdaság) olajszőkítések, kárpótlási jegyek stb
2. Horn kormány, Gyurcsány kormányzati ingatlan-szerzései pl.
3. Medgyessy Gyurcsány Bajnai nyolc éve, a Strabag demokratákkal autópálya biznic, alagutak az M6-oson stb.

Persze a lista a teljesség igénye nélkül készült.
És ne feledd, a szocik 12 évet kormányoztak, a Fidesz meg még csak 8-at. :))

2llkedő 2014.02.07. 18:06:42

@no_successful2: "No, akkor sorolom."

Amit soroltál, azzal mit akarsz bizonyítani?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.02.07. 18:10:53

@ben2: Nem veszed észre, hogy aki ebben az országban gyűlöletet kelt már vagy 10-12 éve az fidesz. Hát a te kommentedből is sugárzik a mélységes gyűlölet a saját honfitársaid iránt. És még te mondod magad nemzeti oldalnak?

Szociknak vége 2014.02.07. 18:15:17

Utálják csak a fideszt. 2/3nál kit érdekelnek a bolsik?

Peterpapo 2014.02.07. 18:19:51

@no_successful2:

Köszi! És most sorold fel a fidesz 8 évét is, kezdve az Orbán család vagyonosodásával, például apuci bányája, aztán folytathatod a Közgéppel, a trafik mutyival és a végeláthatatlan visszaélésekkel. a fidesz 8 év alatt többet nyúlt le, mint a szocik 12 év alatt. A orn kormány idején a lopásoktól függetlenül elindultunk felfelé, amit az első Orbán kormány gyönyörűen szét hordott és mindent elcsesztek. Szóval hallgatlak.

bekestobbsegg 2014.02.07. 18:27:53

Ez a cikk is hűen mutatja a baloldal mordori állapotát. Szánalmasan gyenge, de még akár indexes újságíró is válhat ebből a "tehetségből".

2llkedő 2014.02.07. 18:39:16

@bekestobbsegg: Mondjuk értelme nem sok vót.

♔batyu♔ 2014.02.07. 18:39:42

Ez jó. Gyurcsány felvette a melósruháját és megtámadta bajnait:)))

Vén Csataló 2014.02.07. 18:43:28

@félázsiai 2llkedő: Hát 10-15 percem éppen nincs rátok, de 1 perc alatt ennyit tudtam előkeresni, de ez éppen elég:

„Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni, nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. (…) egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?” (…) „Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mintha kormányoztunk volna, ehelyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este.”

kedves okos honfitársaim 2014.02.07. 18:43:51

Kezdődik a nagy fuldoklás, érzik a vesztüket. Már a kiválasztottságot is kezdik félteni. Pedig az már a legutolsó stádium, akárki akármit mondhat. Nem baj, libsik! Van halál az élet után!

voltbalos 2014.02.07. 18:44:03

"Vak, ki nem látja, hogy szabadságharcos vezérünk kivezeti Magyarországot az EU-ból. Vak, ki nem látja, hogy Magyarország rohamosan távolodik Európától, politikai berendezkedésében, értékrendjében és most már gazdasági kötelékeiben is. Sok mindenért lehet bírálni az EU-t, de látnunk kell, hogy vezérünk elsősorban saját hatalma korlátait nem szíveli benne. Keletben látja a jövőt, mert keleten erős kezű határozott vezetőt, míg az EU-ban általa feleslegesnek vélt intézményes kontrolokkal terhelt, ezért örökös egyeztetésekre és kompromisszumokra kényszerülő, nehézkes, elöregedett és hanyatlásra ítélt rendszert lát. Azt hiszi, függetlenségünket (elsősorban persze saját korlátlan hatalmát) védi, amikor a Nyugat és a Kelet befolyásának "kiegyensúlyozása" jegyében – teljes energiafüggőségünk felkínálásával – Putyin karjaiba löki az országot. Lehet, hogy az EU által képviselt liberális demokrácia most éppen válságban van, de ennek a demokráciának éppen az a legszebb értéke, hogy minden válságából kigyógyult, megújult és végül mindig győzni tudott azon szörnyeteg rendszerek felett, amelyek a válságokra adott rossz válaszként születtek. 2004. május elseje az egyik legszebb nap volt életemben. Azt hittük István és Koppány harca végleg eldőlt, oda tartozunk, ahová ezer éve tartozni akarunk. Nem az EU-pénzeknek örültünk, hanem egy nyugatias értékrendnek, egy kultúrának, amire nagyon régen vágytunk. Alig 30 évvel ezelőtt legszebb álmainkban sem mertük remélni, hogy valaha a mienk is lehet, de 2004. május elsején a történelem kivételes ajándékaként a mienk is lett. Eltűntek nyugati határainkról a vas sorompók, van, ahol lassítani sem kell, csak egy tábla értesít az út mentén, hogy nagyobb, közös hazánk egy másik országában vagyunk már. Orbán hiszi, hogy csak tárgyalási pozícióit erősíti Brüsszellel, és nem veszi észre, hogy a Nyugat korábban erős kritikáinak elhalkulása nem az ő győzelme, hanem annak jele, hogy a Nyugat már lemondott rólunk, sorsunkra hagy. Ha a magyarok többsége ezt akarja, akkor ezt tudomásul veszik.

De tényleg ezt akarja a magyarok többsége?

őrkutya2 2014.02.07. 18:49:53

@MACISAJT:

Ne haragudj, @Macisajt, de a kommenteket olvasva, nem tűnik fel a Mucsa meg a lábszag, amit TGM bejósolt? Hogy teljesen megengedhetetlen hangon köcsögözik itt egymást a felek? Hogy nem lehet közérdekű témákat érvekkel megvitatni, mert mindig van valaki (sőt, lassan a többség), aki szerint érvnek számít a másik pocskondiázása és emberi minőségének a kétségbe vonása? Hát milyen közéleti minőség ez? Hozzáteszem, az így vitatkozók saját magukból csinálnak birkát, megvezethető barmot.

Az a véleményem, hogy egy ponton tagadhatatlan a Fidesz elsődleges felelőssége mindezért, és ebben igazat kell adnom a fenti kis undok blognak:

Politikai ellenfeleinket kritizálhatjuk, ekézhetjük a magatartásuk miatt, de nem iktathatjuk ki a nemzetből és nem vitathatjuk el tőlük emberi és morális lény mivoltukat. Miért mondom azt, hogy ez elsődlegesen a Fidesz felelőssége? Szóról szóra O.V. szájából hangzott el, hogy a baloldal, hacsak tehette, rárontott a nemzetére. Ehhez képest eszembe jut Schlachta Margit, aki szocdem volt, és rá vonatkoztatva O.V. mondása egyszerűen szemétség. De ez csak egy példa arra, hogy világnézeti preferenciát erkölcsi minőséghez kapcsolni hova vezet, másokat is vérig sérthetett ez a mondás. Vagy, pl, a karaktergyilkosság meg a mobbingolás nagyon hatékony módszernek tűnik, és látszólag fejlettebb országokban is gyakorolgatják. De, és ez lényeges: ott is csak választási időszakban és nem az érdemi viták helyett, itt meg 4 éven keresztül csak ez folyik a médiából.

őrkutya2 2014.02.07. 18:54:40

@Vén Csataló:

Hát, pont erről írtam az előbb: neked az számít, hogy ki mit ismer el? nem tudod magadtól összerakni a tényeket és levonni a következtetéseket?

bekestobbsegg 2014.02.07. 18:58:47

@félázsiai 2llkedő: mélyenszántó cikk tartalmas hozzászólást kíván :P

Vén Csataló 2014.02.07. 19:03:04

@őrkutya2: Dehogy nem tudom levonni. Levontam: nem számítotok. Se a véleményetek, se a hisztériátok nem számít, ahogy az se számít, hogy szerinted és a hozzád hasonlók szerint mi tény és mi nem az, és persze az sem számít, hogy szerinted én milyen vagyok. Konkrétan: csak azért nem teszek rá, mert annyira sem számít, hogy tegyek rá.
Vége annak az időnek. Végleg vége. Elkúrtátok. Csak még nem fogtátok fel.

Mérnork 2014.02.07. 19:05:00

@őrkutya2:
Kedves űrkutya, a "mi vagyunk a demokraták ti meg a fasiszták" meg az orbáncigányozás a baloldal részéről természetesen pozitív és előremutató szerinted is.

high up! 2014.02.07. 19:06:13

@Peterpapo: "Nagyon sokan mennek el úgy szavazni, hogy nem meggyőződésből szavaznak egyikre, vagy másikra, inkább csak az egyik ellen, vagy másik ellen szavaznak. Példának okáért én is így teszek már nagyon rég óta."

24 év után teljesen világosnak kell lenni, hogy aki még mindig a két Tömegbutító párt valamelyikére szavaz, az hozzájárul az örökletes dinasztia uralmakhoz. 4-8 év fidióta nemzet pusztítás, 4-8 év bocilista nemzet pusztítás az idők végtelenségéig. Azok meggazdagodnak és királyian élnek, ti meg egész életetekben csak azzal a vitával koptatjátok magatokat (90 ezer nettós fizu mellett), hogy melyikük volt a nagyobb pusztítás.

Ez a két tömegbutító párt nem attól fél, hogy a nép átvándorol a másikhoz (mert 4-8 év múlva úgyis visszavándorol), hanem attól félnek a leginkább, ha a nép végleg hátat fordít nekik és harmadik párthoz vándorol. Ezt már nem tudják megmagyarázmi a pártból élő funkciknak és lakájoknak.

Itt kezdődne a dinasztikus "demokrácia" vége és indulhatna be az, hogy aki veszíti a választást annak az udvarháztartását kirakják a pártból.
Nyugaton ez megy, ezért is tartanak ott ahol Mo sose fog.

2014-ben a normális emberek beindíthatják a vetésforgós dinasztizmus végét. 2018-ra meg új pártok alapításával az egész megélhetési vetésforgónak véget lehet venni. S akkor jöhetnek majd az igazi elszámoltatások. De addig sose!

őrkutya2 2014.02.07. 19:17:04

@Vén Csataló:

Köszi. Egyre többet igazolsz a fenti blogista megállapításaiból (pedig először túlzásnak tűntek).

A a megosztás mellé bejött az általánosítás meg a felsőbbrendűség /nagyképűség is. Semmi alapod nincs a "ti" meg a hozzád hasonlók" szó használatával a lekezelésre, pláne, hogy adott helyen érvet akarsz vele pótolni. Ez gyenge. Az sem áll helyt, hogy ne számítana, hogy ki mit gondol: te is csak egy vagy a szavazópolgárok közül.

stüncike 2014.02.07. 19:17:36

@@Azért az is igaz, hogy ezek közül, volt akinek leért a lába a földig.sírjatok: ♔batyu♔:

2llkedő 2014.02.07. 19:19:31

@bekestobbsegg: A cikkben szereplő dolgokhoz esetleg?

d2net 2014.02.07. 19:20:09

" a lázadóknak meg addig jó amíg ellenzékben vannak,mert ha egyszer győznek nekik kell ezt a csürhét kormányozniuk"

2llkedő 2014.02.07. 19:22:24

@Mérnork: Ok-okozat. Teccik tudni az úgy kezdődött, hogy ő visszaütött.

őrkutya2 2014.02.07. 19:23:34

@Mérnork:

Nem, és ezt nem is mondtam. Pont, hogy a kölcsönös pocskondiázást helytelenítettem.

De: ugye tudsz különbséget tenni az anonim bátor orbáncigányozó kommentparaszt meg a pártelnök között, akinek a kijelentései egy ország részére adnak meg alaphangot? Van-e olyan baloldali politikus, aki olyan kijelentést tett, hogy a jobboldali gondolkodásúak nem részei a nemzetnek?

Mert, ha jól értem a blogistát, ez volt az egyik kifogása, és jelenleg úgy tűnik, hogy ez megül.

2llkedő 2014.02.07. 19:25:07

@high up!: "Itt kezdődne a dinasztikus "demokrácia" vége és indulhatna be az, hogy aki veszíti a választást annak az udvarháztartását kirakják a pártból."

És jön helyette új dinasztia, ezzel kezdődik minden előlről.

őrkutya2 2014.02.07. 19:32:35

@Mérnork:

Még valami, kedves @mérnork: nagyon nehéz megállni, hogy a vitapartnerünk álláspontját ne verbális orrbavágás útján cáfoljuk ("...az orbáncigányozás ugye szerinted is pozitív..." stb, mert ez, mi tagadás, könnyebben kézre jön. De ez elvágja az útját a nyílt beszédnek, aminek egedül értelme van. Szerintem.

2llkedő 2014.02.07. 19:45:36

""""A kormány közeli célja, hogy egyedüli szereplő legyen a magyar energiapiacon, mondta Lázár János, a Miniszterelnökség államtitkára kérdésre válaszolva az origo.hu-nak adott interjújában.""""

Éljen és virágozzék Kádár 2.0!

stüncike 2014.02.07. 19:47:52

Nekem minden szava tetszett. Emlékeim szerint Zsigó Marcell, havi 47.000-ből meg tud élni, mégis lenyúlja a hozzájárulást 2-szer. Nem a saját pénzéből csináltatja meg a betonozást. Kósa 20 %-ot kap "pályázatok" után, Lázár szerint annyit érünk, amennyi LOPUNK, bár nemígy fogalmazott, de tehette volna. Orbán családja Tokajban milliókat kapott visszatérítés nélkül, apja lenyúlta a bányát, ahol párttitkár volt. TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLETEN csak az Orbán ék termelhetik ki a tőzeget. Érdekes volt egy cikk, mely ahhoz hasonlította az ő területüket, olyan mint amkor, egy sinpályából kivágnak egy darabot. A köztes terület nem, a mi előtte van és utána ott tud közlekedni a vonat. Érdekes a földek osztása, a trafikok osztása. Miért kap 5 trafikot egy olyan ember, akinek egyedüli érdeme, hogy a rezsibisztos tanítványa volt és az Orbán, azaz a FIDESZ rendezvényein énekel. /PALCSOTOMI, aki ezzel 5 családot fosztott meg a megélhetésétől Ez így igazságos??? Ennyire fideszes nem lehet senki. Szeretem a sportot, még a focit is. Amit nem értek, ez most a legfontosabb? De, ha igen Miért éppen FELCSÚTRA kell építeni az ország talán legjobb tervezőjének tervei alapján a stadiont. Ez akár Budapest egyik ékessége lehetett volna. Erre van szüksége egy l600 fős falunak? Csauseszku is a falujába épittetett. Beszélünk a rezsicsökkentésről. Nagyon jó, ez régen is volt, csak akkor az igazán rászorult kapta azt fütés, villany, lakbér, gyógyszerhozzájárulás cimén. Miért volt rossz Gyurcsány intézkedése, amikor megszüntették az adókedvezményt. Aki nem dolgozott, mert nem volt munkája, vagy olyan jövedelme volt, hogy nem tudta igénybe venni a kedvezményt. Csak egy egyszerű példa. A gyerekkedvezmény 26.ooo.- az adó 12.000.- Ez az ember havonta 14.000.- ot veszített, pedig ő jobban rászorult, mint aki levonhatta. Pénzüggyel foglalkozom, adózással tehát van rálátásom. Gyurcsány azt mondta, postán utalják a gyerekkedvezményt, így mindenki megkapja. Ezek apró dolgok és csak akkor érzi át az ember, ha érinti. Egyiket se védem, de szive lelke rajta annak, aki azt mondja, HURRÁ DE JÓ, HOGY ELVESZETT A NYUGDIJMEGTAKARITÁS 3.000 MILLIÁRDJA. De jó, hogy mindent Simicska visz a többi vállalkozó pedig Simicskának dolgozik. Ismét van rálátásom, Simicska amit alvállalkozónak kiad, rendesen lefölözi. Aki dolgozik rajta, az adja a munkaerőt, az anyagot. Ezek a Simicskafélék teszik szükségessé, hogy sok vállalkozó ne jelentse be, vagy csak alacsonyabb összeggel az alkalmazottait. Írhatnék még sok egyebet, de ez is sok egyszerre. Ha csak egy ember is megértette, hogy miért más a véleményem Orbánékról és nem őket választa, már nem írtam hiába. Kösz a türelmet.

Syaray Attila 2014.02.07. 19:48:33

▒█░░░ ▒█▀▀▀ ▒█▄░▒█ ▒█▀▀▄ ▒█░░▒█ ░█▀▀█ ▀█▀
▒█░░░ ▒█▀▀▀ ▒█▒█▒█ ▒█░▒█ ░▒█▒█░ ▒█▄▄█ ▒█░
▒█▄▄█ ▒█▄▄▄ ▒█░░▀█ ▒█▄▄▀ ░░▀▄▀░ ▒█░▒█ ▄█▄

    ▀█▀ ▒█░░░ ▒█▀▀▄ ▀█▀ ▒█░▄▀ ▒█▀▀▀█
    ▒█░ ▒█░░░ ▒█░▒█ ▒█░ ▒█▀▄░ ▒█░░▒█
    ▄█▄ ▒█▄▄█ ▒█▄▄▀ ▄█▄ ▒█░▒█ ▒█▄▄▄█

___d88888888b_____d88888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
_______________"____________"

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.02.07. 19:55:22

Imádom az agyatlan ballibeket.

Egy posztban fejti ki, hogy ő mennyire bír gyűlölni, mitöbb maga a cím is ezt bizonyítja.

Majd ezután, hogy őt szegényt mennyire kirekesztik.

Kb ennyit tud az összes mocskos MSZP csicska.

Anyázni tele tüdőből, beazonosíthatatlan rendőröket politikai ellenfeleinkre uszítnai, tapsikolni nekik, aztán panaszkodni, hogy kireksztettettnek érzik magukat, azok által, akiket egyébként mélyen megvetnek !

Kapjátok be majmok !
Szopni fogtok !

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !

J.László 2014.02.07. 19:57:27

Ez a poszt egy sértett ember panaszkodása.

Különben nem a Fidesz vagy, hanem a kommunisták (mi különleges anyagból vagyunk gyúrva) és a liberálisok (mi vagyunk a szürkeállomány) érzik magukat általában feljebbvalónak.

Talán a kedves posztólót is ez zavarja: se nem különleges, se nem "szürkeállomány".

zobod 2014.02.07. 19:57:46

@ob.szerver: az IMF-et az általad leírtakból csak az érdekli, hogyha fizetési egyensúly helyreállítása érdekében kölcsönt folyósít, akkor azt visszakapja. A korábbi gazdaságpolitikai irányvonalukat már felülbírálták jó pár éve, más alapokat tartanak fontosnak az egyensúly megteremtésében:
www.imf.org/external/pubs/ft/spn/2010/spn1004.pdf

Vilmos Sándor 2014.02.07. 19:59:36

Kedves ismeretlen fideSSpatkány birkaürülék, amely orbánuszfényező gyalázkodásokat ír nekem.
Nem vitatkozom. Nincs kivel...

J.László 2014.02.07. 20:04:22

@zobod:
Nem lennék a románok helyében.

2llkedő 2014.02.07. 20:05:20

@J.László: A haza nem lehet ellenzékben!
Alakítsatok polgári köröket, hogy ha kell, együtt mozdulhassunk.

Balt 2014.02.07. 20:05:53

Azt hiszem mindent elmond, hogy utálod a kokárdát, de kár ezt a fideszre fogni. Emlékszünk még H. Kovács slusszpoénnak szánt teátrális kokárdatűzésére a 2002-es pártelnöki vitáról, ahol is Pokorni csak annyit mondott halkan: "Na látja, Elnök úr, ez ilyen egyszerű. Ha úgy érzi, ki kell tűzni a kokárdát." (Nem tudom, a korabeli spin doctora, Gál J., Szigetvári, vagy maga Gyurcsány mit gondolt: Pokorni majd a mellére térdelve tépi le róla?)

Magyarul: ez szimpla önkirekesztés. Nem kell sminkelni, előbbre tartotok a magyarságnál bármit. "Egyéni szabadságjogokat" (önző hedonizmust), "globalista multikultit" (nemzetközi tőkés- és munkásmozgalmat), a pártot, a népet (leszarjátok), de önérzetesen "ki vagytok rekesztve".

2llkedő 2014.02.07. 20:07:57

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !"

SOHA TÖBBET DIKTATÚRÁT!

Vén Csataló 2014.02.07. 20:09:18

@félázsiai 2llkedő: Hát csak arra, hogy mekkora morális hullák és nullák vagytok. Az idézett elmebeteg ma nálatok a lista harmadik helyén áll. Hát ezért nem (sem) kell foglalkozni a hisztériázásotokkal. Semmiféle alapotok nincs rá, hogy moralizálgassatok. Semmi. Akkora rakás szar a referenciátok emberségből, tisztességből, szakértelemből, hogy 4 év Fideesz kormányzása sem bírta elfújni a bűzét. Ócska, velejéig korrupt, gyökér és csicska társaság voltatok kormányon. Csicskából is a legrohadtabb csicska: a stréber csicska, aki az anyját is eladja kilóra csak hogy vele fotózkodjon valami "nyugati" potentát.
És pont leszartátok, hogy az akkori ellenzék mit szeretne máshogy. Akkoriban még jó volt többségi elvű demokrácia. Mostanában, ellenzékben már a konszenzusos modellt támogatjátok. Mostanában már csakis az a demokrácia, ahol a kisebbséggel is meg kell egyezni. De egyetlen példát sem tudtok felhozni, hogy hatalmon ti valaha is figyelembe vettétek volna az ellenzék álláspontját. Mint minden mást, a konszenzusos modell bevezetését is is elkúrtátok. Hát most nem kaptok mást, csak azt amit érdemeltek. Úgy mérnek nektek, ahogy ti mértetek másoknak. Mene, mene, tekel, ufarszin.

2llkedő 2014.02.07. 20:09:53

@Balt: "de önérzetesen "ki vagytok rekesztve"."

Mivel aki nem nyalja Piktor seggét, az ellenség.

2llkedő 2014.02.07. 20:10:30

@Vén Csataló: Szánalmas ez a vergődésed!

2llkedő 2014.02.07. 20:15:34

@Vén Csataló: "De egyetlen példát sem tudtok felhozni, hogy hatalmon ti valaha is figyelembe vettétek volna az ellenzék álláspontját."

Összekevered a szezont a faszommal!

Nem az a lényeg, hogy mennyire veszi figyelembe a hatalmon lévő az ellenzék véleményét, hanem az, hogy az ellenzék nem gáncsolja a kormányzat ténykedését.

A kormányzat pedig nem mond homlokegyenest mást, mint amit ellenzékben mondott.

"""Jézus egyik legszilárdabb tanítása szerint, (ami egyébként szinte minden tanításban megjelenik) ne tegyél olyat másokkal, amit nem szeretnél, hogy mások tegyenek veled.

Figyeled meg az életed, hányszor szeged meg ezt.

Bosszú, szemet-szemért, nem kibúvó!"""

2llkedő 2014.02.07. 20:16:29

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

" A Nép 2/3 elégedett a Kormánnyal! "

Ezt igazolni is tudod, vagy csak egyszerűen hazudsz, mint Piktorod?

_most_ 2014.02.07. 20:18:54

én a fideszben legjobban az állandó, mindenhonnan folyó, tolakodó propagandát utálom, azt hittem a szocializmus bukásával mindörökre véget ért az ilyen szintű pártpropaganda, utálom, hogy hülyének nézik az embereket és azt hiszik ha ezerszer elmondják, hogy az ország jobban teljesít, akkor az igazzá válik, utálom, hogy korlátozzák a demokratikus jogokat, mindenhova a saját embereiket ültetik, mindent irányítani akarnak, és ki ellentmond vagy csak lelkesedni rest, gyűlölik, mint a pestisest.

zobod 2014.02.07. 20:20:19

@J.László: Magyarország szerencséje hogy van egy elég komoly fizetési mérleg többlete. Romániának pl. nincsen ilyen, pl. 2011-ben a GDP -4,4%-a volt, ha nem is ennyire durván de még most is deficitük van pár száz millió euro már csak, az igaz. Ha nőne a fogyasztásunk, vagy a beruházások, akkor egyébként nekünk sem lenne ennyire stabil a helyzetünk. A gazdaságszerkezetünk olyan, hogy akár a beruházás, akár a fogyasztás nő, akkor az import is ugrani fog. Ha az eltűnő külker többletünk miatt negatív lenne a fizetési mérlegünk + itt a nyakunkban a brutál adósság, akkor villámgyorsan vissza kellene jöjjön az IMF...

2llkedő 2014.02.07. 20:20:20

@_most_:
""""Kikhez kell a propagandának szólnia?

A művelt intelligenciához, vagy a kevésbé képzett tömegekhez?
Mindig csak a tömegek felé kell irányulnia!

A propaganda feladata nem az egyesek tudományos kiképzése, hanem a tömegnek bizonyos tényekre, eseményekre, szükségszerűségekre stb. való figyelmessé tétele úgy, hogy azok jelentősége a tömeg érdeklődésének középpontjába kerüljön.
Minden propagandának népszerűnek kell lennie és szellemi színvonalát a felvilágosítandók legkevésbé képzett rétegének befogadóképességéhez kell szabni.
Minél nagyobb az a tömeg, amelyre hatást kell gyakorolni, annál kevésbé legyen magas a propaganda szellemi színvonala. Ha tehát a propaganda a háborúban való kitartás fokozását célozza, és éppen ezért az egész népre irányul, a túlságosan magas szellemi előfeltételek kerülésére a legnagyobb gondot kell fordítani.
Minél kisebb a tudományos tehertétel és minél inkább a tömeg érzelméhez szól a propaganda, annál átütőbb az eredmény. Ez a propaganda helyességének és helytelenségének legkitűnőbb fokmérője, és semmi szín alatt sem egynéhány tudósnak vagy esztétikai ifjoncnak a kielégítése.
A tömeg befogadóképessége nagyon korlátolt, értelme kicsiny és éppen ezért nagyon feledékeny. Ezekből a tényekből kifolyólag tehát minden hathatós propaganda csak néhány pontra kell, hogy szorítkozzék. Ezt a néhány pontot és néhány tételt addig kell vezérszavakban ismételni, amíg az utolsó is megérti ebből a szóból azt, amit akarunk. Mihelyt az ember ezt az alaptételt feláldozza és sokoldalú akar lenni, akkor a hatás elaprózódik, mert a tömeg a nyújtott anyagot sem megérteni, sem megemészteni nem tudja. Ezáltal azonban az eredmény is tovább gyengül mígnem végleg elmarad.""""

J.László 2014.02.07. 20:20:52

@félázsiai 2llkedő:
Akkor szoktam szétesni a röhögéstől, amikor az egyébként fanatikus keresztényellenes bolsevisták végső érvként keresztényi elvekre hivatkoznak. Nincs még egy ilyen képmutató, aljas bagázs, mint ti.

2llkedő 2014.02.07. 20:22:27

@J.László: Ki az a ti? Ja? Aki nem nyalja Piktor seggét? Értem!

_most_ 2014.02.07. 20:31:55

ja és még utálom a tahó fideszes kommentelőket is, nem tudom hogy azért tahó valaki mert fideszes vagy azért lesz valaki fideszes mert tahó, de hihetetlen milyen stílusban tud megnyilvánulni a fideszes kommentelők többsége, folyamatosan fröcsögnek, gyűlölködnek, nem keresik a jót, imádott pártjuknak 2/3-ja van és még ilyenkor csak azzal vannak elfoglalva, hogy gyűlölködjenek, ezeknek tényleg pokol lehetett az elmúlt nyolc év.

2llkedő 2014.02.07. 20:40:06

@boxorka: "Szopogasd kádár et. csontjait, úgyis nálad vannak."

A koponyája Piktorodnál van.

Behajtó70 2014.02.07. 20:41:33

Ritkán olvasni ilyen ostoba embertől ennyi féle hülyeséget! Tényleg kuriózum. Attól nem fordul ki a bele, hogy az mszp gyakorlatilag bevallotta, hogy milyen csaló elemekkel tűzdelte tele gyűlöletkampanyát 2002-ben, milyen hazugságokkal 2006-ban.

Egy tanulatlan, ostoba bunkó vagy.

Behajtó70 2014.02.07. 20:43:43

@_most_: keresik a jót....nem olvastad milyen blogan írogaszt, te marha? Nem erzed, hogy a bejegyzés az, ami fröcsö es csöpög az ostoba hazugságoktól?

Nem, mi?

Te fajankó, te.

Behajtó70 2014.02.07. 20:44:24

@félázsiai 2llkedő: a falon átsütő ostobaságotoktól!

P.Freddy 2014.02.07. 20:45:29

@félázsiai 2llkedő:

Így van! A Haza a következőkből áll:

- Orbán Viktor
- Lázár János
- Simlicsicska Lajcsicska
- Selmeczi "hú befostam" Gabriella
- ... a többi Fideszes seggfej
- Fidesz szavazók

Aki ezeken kívül van, azok NINCSENEK BENNE A HAZA fogalmában!!!

Mindenki másnak KUSS, vagy megkeserülitek!!!

Vén Csataló 2014.02.07. 20:46:10

@félázsiai 2llkedő: A tökéletes és végzetes alkalmatlanságotok pregnáns bizonyítéka volt, hogy a parlamenti többség birtokában a kisebbségben lévő "csúnya" ellenzékre akartátok fogni a bénázásotokat. Ha ennyire béna balfaszok vagytok, akkor minek akartok kormányra kerülni? Fel kellene fogni, hogy eljárt felettetek és az ócska komcsi-libsi hatalomtechnikáitok felett az idő. Egyszerűen semmilyen vonatkozásban nem vagytok ellenfél a kormánypártoknak. Annyira vagytok alkalmasok, hogy televonyítsatok egy ilyen nyamvadt blogot. De ezzel vége.

És jegyezd meg öcsi: nem én vergődök, hanem ti vergődtök. Nem én vonyítom tele a blogszférát, hanem ti. Ti szövetkeztetek úgy, hogy a vezetőitek csak a pillanatra várnak, hogy elvágják egymás torkát. S mivel Gyurcsányi eftárs máris nekiállt lenyomni Mesterházy és Bajnai eftársakat én már csak egy kávét kérek.

2llkedő 2014.02.07. 20:46:19

@Behajtó70: Mondjuk amit írtál, az egy magas színvonalú böfögésnek megfelelő. Kedves egészségedre!

2llkedő 2014.02.07. 20:48:16

@Vén Csataló: Látod, bemutattad saját magad azt, amiről a poszt szól! Gratulálok a kimagasló teljesítményedhez!

VAN MASIK 2014.02.07. 20:51:06

░░█░██░█

2llkedő 2014.02.07. 20:55:02

@Vén Csataló:
""""4. A nép lelkét csak akkor sikerül megnyernünk, ha saját célunkért folyó pozitív küzdelmünkön kívül egyúttal tönkretesszük céljaink ellenségeit is. A nép az ellenfél
könyörtelen megtámadásában a küzdelem jogos voltának bizonyítékát, míg az ellenféllel való megalkuvásban a bizonytalanság jelét látja.
A nagy tömeg csak alkotó része a természetnek, és nem képes megérteni azt, ha olyan emberek fognak kezet egymással, akiknek nézetei merőben ellentétesek. A természet ui. azt kívánja, hogy az erősebb győzedelmeskedjék, és a gyengébb elpusztuljon, vagy pedig feltétel nélkül adja meg magát.
A nagy tömeg nacionalizálása csak akkor sikerülhet, ha népünk lelkiségéért folytatott pozitív harcunk mellett népünk nemzetközi megrontóit kiirtjuk.""""

Mr. Mojo 2014.02.07. 20:55:33

Azért ilyenkor nem kis öröm önt el. A hosszú évek során odáig süllyedtem, hogy a fideszre fogok szavazni, de amikor látom ezt a sok fröcsögő kis fasszívó ballib dögevőt, olyankor kezdek komolyan boldog lenni. Nyomorékok, szopni fogtok... :) Örülök nektek, nemsoká majd bizonygathatjátok egy kis ideig, hogy rohattország, ostoba magyarok, ti bezzeg a baloldalra szavaztatok. Olyan szar, annyira borzasztó ez a "miért utálom, gyűlölöm"-dolog. Hihetetlen. Még jó, hogy én azért nem ott lent úszkálom a pöcegödörben, mint ti. Csak egyszerűen természetesen lenézlek titeket, és szánakozást érzek. Ezek vagytok ti. Pfeeejj.. :)))))))))))

2llkedő 2014.02.07. 20:56:57

@Mr. Mojo: Kicsi felsőbbrendű lényecske!

Mr. Mojo 2014.02.07. 21:02:23

@félázsiai 2llkedő: Nem vagyok kicsi, de a csicska fajtádnál természetesen jóval felsőbbrendű vagyok. Tekintsd leereszkedésnek, hogy a ti hangnemetekben szólok alantas fajtátokhoz.

2llkedő 2014.02.07. 21:03:16

@Mr. Mojo: Tán csak nem nemzeti szocialistának teccik vanni?

2llkedő 2014.02.07. 21:04:31

@Mr. Mojo: Egyébként pedig éppen rólad is szól a poszt. Ez a fidesz.

susu64 2014.02.07. 21:04:55

"Gyűlöletem kezdete", így indul a blog. És kb. ennyi, a gyűlölet. "Mi sokkal jobban gyűlölünk benneteket, mint ti minket!" Ezt Kornis mihály írta, 1993 - ban az ÉS - ben. Ezek vagytok ti, "demokraták". Csak gyűlölni tudtok és erre építitek összes mondanivalótokat. Szánalmas szellemi, lelki szegénylegények.

2llkedő 2014.02.07. 21:06:06

@susu64: Mitől demokratikus a fidesz?

Peterpapo 2014.02.07. 21:08:52

@high up!:

Annyira szép, amit leírtál, csak nincs realitása. Aki nem megy el szavazni, az is hozzá járul az örökletes dinasztia uralmukhoz, hiszen nincs benne az alaptörvényben, hogy 50 százalék alatti részvételnél senki sem alakíthat kormányt, hanem mondjuk szakértői kormányt kellene összeállítani. Az elmúlt 24 év alatt ez a két nagy párt maradt meg, mert a baloldalon maguktól, a jobboldalon Fidesz segítséggel olvadtak el a pártok. Ezen a kettőn kívül még talán a Jobbikra lehetne szavazni, de attól mentsen meg minket az Isten. Ha 24 év alatt más párt, vagy tömörülés nem volt képes kifejlődni, amely alternatívát nyújthatna e két ország romboló párt ellenében, akkor miből gondolod, hogy a következő 4 évben ez meg fog történni? Jelenleg valóban van egy LMP, amely talán megtenné a lépéseket az elszámoltatás felé, de sajnos annyira kis erő, hogy nem tudják megtenni és ahogy az előre jelzések mutatják négy év alatt sem sikerült nekik annyi szimpatizánst szerezni, hogy elmondhassuk, ők jelenthetnék 2018-ban a dinasztiák végét. És még valami. Azt írtad nyugaton a vesztes pártoknak kiteszik a teljes udvarháztartását. Orbán Viktor eddig háromszor bukott hatalmasat és egy-két kivételtől eltekintve még mindig ott van a teljes udvartartásával. Miből gondolod hogy ez a jövőben megváltozna? Szerintem azok a beidegződések, amik benne vannak az emberekben, csak 2-3 generáció múlva fognak lecsökkenni oly mértékben, hogy jelentősebb változás történhessen e téren ebben az országban.

P.Freddy 2014.02.07. 21:10:10

FIDESZ == HAZA
FIDESZ == HAZA
FIDESZ == HAZA

A HAZA NEM LEHET ELLENZÉKBEN!!!
A HAZA NEM LEHET ELLENZÉKBEN!!!
A HAZA NEM LEHET ELLENZÉKBEN!!!

Mr. Mojo 2014.02.07. 21:10:34

@félázsiai 2llkedő: Nem kell ahhoz már nemzeti szocialistának lenni, hogy az alja proli csürhénél felsőbbrendűbb legyen valaki. Minden normális ember felülemelkedik ezen a szar kis kicsinyes faszverő társaságon. Nem t'om mi a fidesz szerinted, meg gecire nem is érdekel. Én ÉN vagyok. Jajjj, ugye most nem "gyűlölsz"??? :) A különbség annyi, hogy engem felkereshetsz, ha már ilyen nagy arcod van, én nem egy párt vagyok, és akkor lehet beszélgetni. Garantálom, hogy meg tudlak győzni... :)

Peterpapo 2014.02.07. 21:12:17

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Pedig pontosan úgy volt, hogy a Fidesz kisajátította a kokárdát azzal, hogy azok hordják tovább a kokárdát, akik a Fideszre szavaznak, hogy megismerjék egymást az utcán, te gyökér paraszt.

Mr. Mojo 2014.02.07. 21:13:33

@Peterpapo: Mer' amúgy a fajtátok olyan büszke kokárdás magyar. :) Há'persze, kicsi fiam. Ti vagytok a nemzet. :)

2llkedő 2014.02.07. 21:15:32

@Mr. Mojo:
„”””Az államnak pártatlannak kell lennie . Nem ügyeskedhet, nem változtathatja kénye-kedve szerint a törvényeket és a szabályokat. Ha az állam részrehajló, és magánérdekek kiszolgálójává alacsonyodik, magánérdekek foglyává teszi a törvényhozást, akkor saját működésének értelmét számolja fel. Ha az állam azt akarja, hogy tiszteljék, akkor tiszteletre méltónak is kell lennie.””””

„”””Magát az államot sem övezi erkölcsi megbecsülés, mert maga sem viselkedett erkölcsös módon. Miközben folyamatos áldozatvállalást várt el polgáraitól, egyre kevesebbet adott cserébe . Az államon sokak szerint valójában nincs már mit tisztelni, maradék tekintélye pedig a korrupciós botrányok sorozatával tovább porladt . Az állam a magánérdekek kiszolgálójává vált, a törvényalkotás lobbicsoportok áldozatául esett .””””

P.Freddy 2014.02.07. 21:15:48

@P.Freddy:

Mármint Orbán Viktor Szentírás Beszéde szerint, még 2002-ből, amikor vonyított mint a vett malac, mert szétkokizták a buksiját.

Hát, nehezen viseli a kokikat, apjától is biztos rosszul esett neki, dehát ezt láttuk dokumentumfilmen is.

Mindentől függetlenül, nehéz a lelkileg sérült seggfejek élete.

2llkedő 2014.02.07. 21:16:15

@Mr. Mojo:
Márai Sándor:

"Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a 'jobboldaliság' címkéjével ismert különös valamit; a tudatot, hogy ő mint 'keresztény magyar ember', előjogokkal élhet e világban; egyszerűen azért, mert 'keresztény magyar úriember', joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem 'keresztény magyar' vagy 'úriember', tartani a markát, s a keresztény magyar markába baksist kérni államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a jobboldaliság igazi értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt harmincéves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen; talán megalkuszik, fogcsikorgatva, s mert önző és gyáva: bizonnyal hajlong majd az új rend előtt; de szíve mélyén örökké visszasírja a 'jobboldali, keresztény, nemzeti' világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. (...) Ez a fajta soha nem változik meg. De amíg ezeknek szavuk van vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet."

Peterpapo 2014.02.07. 21:16:25

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Érdekes. Én úgy látom, hogy aki itt anyázik, az a veled egy követ fújó buta belpesti agyatlan barom.

ELÉG VOLT A HAZUG, KÖPÖNYEGFORGATÓ, ALJAS ORBÁN KORMÁNYZÁSÁBÓL!!!!

Peterpapo 2014.02.07. 21:18:54

@Mr. Mojo:

Igen. Mi IS vagyunk a nemzet. Ha teszik neked, ha nem. És nem vagyok a kisfiad te nagyképű mezőgazdasági munkás.

Peterpapo 2014.02.07. 21:20:21

@Mr. Mojo:

Ja és mit fajtázol? Ja, hogy te nem vagy ember? Akkor értem.

sírjatok 2014.02.07. 21:21:23

@_most_: "én a fideszben legjobban az állandó, mindenhonnan folyó, tolakodó propagandát utálom, "

igenigen, pölö itt van ez a cikk is fölöttünk, tiszta fideszimádás az egész, de mindegy is, az indexen eleve csak fideszpropaganda megy egész nap, a blogketrecben különösen tettenérhető ez

Peterpapo 2014.02.07. 21:23:42

@sírjatok:

Tipikus érvelés. Csak az Index létezik mi? MTV1, MTV2, Duna Tv, Tv2, Hír Tv, Magyar Nemzet, Class FM hírei, stb, stb, stb. Ezeket valahogy nem soroltad fel.

Peterpapo 2014.02.07. 21:24:40

Ja és az Erzsébet utalvány reklámja sem tolakodó fidesz reklám mi?

P.Freddy 2014.02.07. 21:24:44

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Kapjátok be majmok !
Szopni fogtok !"

Így van! Mindenki szopni fog aki nem nyalja a mi hős, árvíztűrő tükörfúrógép vezérünknek a finom, langyosmeleg, sárgaízű szaftos seggét!!!

CSAK A FIDESZ!!!
CSAK A FIDESZ!!!
CSAK A FIDESZ!!!

ÉLJEN, ÉLJEN ORBÁN VIKTOR!!!
ÉLJEN, ÉLJEN ORBÁN VIKTOR!!!
ÉLJEN, ÉLJEN ORBÁN VIKTOR!!!

ÉS A FELCSÚTI STADION IS ÉLJEN, ÁLLJON SOKÁIG!!!
ÉS A FELCSÚTI STADION IS ÉLJEN, ÁLLJON SOKÁIG!!!
ÉS A FELCSÚTI STADION IS ÉLJEN, ÁLLJON SOKÁIG!!!

Fulek 2014.02.07. 21:34:38

@P.Freddy: Te már csak tudod...
@Peterpapo: ATV, Klubrádió, Népszabadság, Story4 (Hír24), index, népszava, 444, vidéki megyei újságok..., ezek a balhoz köthetőek mind, ja és előtte, a szoci regnálásban, MTV és a többi is, a Hírtv, és magyar nemzet kivételével...

2014.02.07. 21:36:36

Nagyon jó poszt.

2014.02.07. 21:37:47

@P.Freddy: Én nem bánom,ha letérdelsz mindegyik fidesznyik elé és lepippantod őket egyesével.
Váljék egészségedre.

Lovag Mihály 2014.02.07. 21:42:20

@félázsiai 2llkedő: 2014.02.07. 20:17:16

a ciántabletta ismerős?

Szociknak vége 2014.02.07. 21:52:32

A fideszutálatról írkálhattok még 12 évig. Kit érdekel.

Lovag Mihály 2014.02.07. 21:57:09

@Brúsz Pringstein: engem! kifejezetten szórakoztat ez a vergődés, és egyre jobban megerősít a döntésemben, h kire tegyem a voksomat. kibaszott kontraproduktív ez az egész.

ikonka 2014.02.07. 22:01:22

Minden bizonnyal a fidesz is hibás abban, hogy ilyen megosztott mindenki. De a kedves posztolónak nagyon szívesen bemutatok nála sokkal intelligensebb, határozott értékrendű, szilárd értékítéletű vallásos embereket. Fröcsög az irracionális gyűlölet minden sorodból. Minden politikai párt az érdekei mentén/mellett politizál- ilyen a politika természete. Te viszont szimplán egy nagyképű, unintelligens barom vagy.

arisztokrata 40+ 2014.02.07. 22:17:44

jó jel
A fizetett bloggerek tajtékoznak, gyülölnek.
Vesztüket érzik.
Csak így tovább

P.Freddy 2014.02.07. 22:18:10

@ikonka: Sose felejstd el a "kokárdát", meg hogy a "Haza nem lehet ellenzékben".

Amíg ezért nem kér bocsánatot 5 millió embertől, addig sajnos unintelligens, hatalomőrült, irracionális, birkatapló paraszt. Aki nyalja a seggét, arról nincs véleményem.

Szociknak vége 2014.02.07. 22:24:42

@arisztokrata 40+: Ilyen ez, kemény.

Werber helyében előre kérném a sikerdíjat, mert nem fogja tudni behajtani a bukott szocikon.

Peterpapo 2014.02.07. 22:45:38

@Fulek: Heti Válasz, Duna Tv, Helyi téma, stb ezek mindig is a fideszhez voltak köthetőek. Na siránkozz van bőven nekik is!

Egyallampolgar 2014.02.07. 22:47:14

Élvezettel lehet itt áztatni az aljas narancs elvtársakat, de a tragédia az hogy az ellenzéke nem aljas hanem nyálcsorgató idióta.
Nem nem ez sem baj. A baj az, hogy a nácikon kívül választók többsége elhitte ezek közül kell választani.

fda 2014.02.07. 22:54:25

Ez a poszt jó jel!

A ballib agyatlan mszp tábor a vesztét érzi.

Azért olyan szép egy kommunista utódpárttól azt hallgatni, hogy a demokráciát félti attól, aki elsőként mondta ki, hogy ruszkik haza.

Szociknak vége 2014.02.07. 22:57:34

@fda: A vesztüket nyár óta érzik.

Most már tudják, hogy nem mindennapi buktában lesz részük, és ezzel az mszp-nek vége. Feri majd csinál valamit velük.

Peterpapo 2014.02.07. 22:57:58

@Brúsz Pringstein: @Lovag Mihály:

Azokon már nem lehet segíteni akiket nem érdekelnek a tények. Ezzel lapjában véve nincs is gond, a baj az, hogy túl sok ilyen ember van.

Peterpapo 2014.02.07. 22:59:41

@fda:

A Fidesz tele van volt kommunistával és most az oroszokkal paktáltak le. Ez egy kicsit sem zavar téged? És még az mszp-sek agyatlanok?? Röhejes vagy.

Szociknak vége 2014.02.07. 23:00:19

@Peterpapo: igy van én sem értem hogy lehet még a Böszmefogásnak 18%-a.

Te érted?

Szociknak vége 2014.02.07. 23:01:19

@Peterpapo: A fidesz vezetésben nincs egy ex komcsi vezető sem és nem is volt.

Az oroszok hatalmas kapitalisták.

Szúnyog 2014.02.07. 23:05:03

@Peterpapo: Roszz hírem van Péter bátyó. Már sosem fogsz ultizni a munkásőr laktanyában.

Peterpapo 2014.02.07. 23:20:38

@Brúsz Pringstein:

Pedig ez még érthető, mert nem annyira sok, mint azok, akik Viktort imádják. Igaz abból az egy is sok lenne.

No akkor nézzük a Fidesz vezetést:

Orbán Viktor: Politikai pályafutását gimnáziumi alapszervezeti KISZ-titkárként kezdte.Politikai hozzáállása saját elmondása alapján a honvédségben eltöltött idő alatt változott meg gyökeresen, ahonnan teljesen más emberként távozott. Korábban a szocialista rendszer naiv és elkötelezett híve volt.

Kövér László: KISZ-titkár, 1983 óta a szakkollégiumi mozgalom tagja. 1986. február-szeptember között az Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának munkatársa volt. 1988 novemberében a frissen alakult Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke lett (a másik MISZOT alelnök Gyurcsány Ferenc volt). A szervezetben nem választottak elnököt, a kollektív vezetést a választmány látta el.

Peterpapo 2014.02.07. 23:22:17

@Szúnyog:

Ennek két fő oka is van. Sosem voltam munkásőr és nem tudok ultizni. Te viszont még megteheted, ha a bolsi országvezető újra alakítja a munkásőrséget.

ikonka 2014.02.07. 23:28:29

@P.Freddy: annyi politikust, és azt utálsz, akit csak akarsz. az egy dolog. de ennél többről van itt szó. akinek más a véleménye, az biztos ostoba, birka, megtéveszthető, buta, vallásos stb. ne aki ilyent gondol, annál a második lépés ezen polgárok választójogának megvonása, véleményének figyelmen kívül hagyása- persze az ő érdekükben is. így működött a diktatúra.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2014.02.07. 23:33:33

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Szeretném azt a kutatási eredményt látni, ahol a teljes választásra jogosultak között 66% szavazna a fideszre!

Ha nem tudsz ilyet produkálni, akkor hazug vagy.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2014.02.07. 23:36:04

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

fn.hir24.hu/itthon/2002/04/19/orban_viktor_kerte_szavazoit_hogy/

"Péntek az utolsó lehetőség a pártoknak, hogy egymásra licitáljanak ígéreteikben és rágalmaikban egyaránt, a vasárnapi második fordulót megelőző kampánycsend előtt. Még csütörtökön is felmerült a lehetősége annak, hogy egy tv-csatornán lesz Orbán-Medgyessy vita, ehelyett azonban a pártok saját rendezvényeiken "erősítenek". Kokárda nélkül menjenek szavazni a Fidesz támogatói, hogy ne látszódjék, kit kívánnak voksukkal támogatni - ezt Orbán Viktor kérte az MTV-n adott nyilatkozatában, azzal összefüggésben: felmerült, hogy a választókörzetekben nem lepecsételt - azaz később az ellenőrzésnél automatikusan érvénytelennek tekintendő - szavazólapokat adnak a jobboldali szavazóknak. •[Világgazdaság]"

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2014.02.07. 23:41:29

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Nyuszi! Az, hogy a mandátumok kétharmadát szerzi meg valaki, nem ugyanaz azzal, amit te írtál, idézem: "A Nép 2/3 elégedett a Kormánnyal! "

Ne légy ennyire egyszerű! Ez már szánalom!

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2014.02.07. 23:42:45

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Ez egy nagyon komoly érv volt az állításod igaza mellett!

Nem szégyelled magad, hogy bármely hazugságod megcáfolása a guglinak még egy másodpercébe sem kerül?

Szociknak vége 2014.02.07. 23:45:52

@Peterpapo: HÖK ös nem lehetett úhgyhogy KISZ titkár volt. Ezt mindenki szembe tudja rakni a bolsikkal, aki nem tökhülye.

Szociknak vége 2014.02.07. 23:47:43

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Senkit nem érdekel mivel elégedett a nép. Ilyen a drmokrácia.

P.Freddy 2014.02.07. 23:55:12

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

ÉLJEN A FIDESZ ÚJABB 2/3-OS GYŐZELME!!!
ÉLJEN A FIDESZ ÚJABB 2/3-OS GYŐZELME!!!
ÉLJEN A FIDESZ ÚJABB 2/3-OS GYŐZELME!!!

LE A NEM-FIDESZ SZAVAZÓKKAL!!!
LE A NEM-FIDESZ SZAVAZÓKKAL!!!
LE A NEM-FIDESZ SZAVAZÓKKAL!!!

MINDEN TÁMOGATÁST KIZÁRÓLAG A FIDESZ_SZAVAZÓKNAK!!!
MINDEN TÁMOGATÁST KIZÁRÓLAG A FIDESZ_SZAVAZÓKNAK!!!
MINDEN TÁMOGATÁST KIZÁRÓLAG A FIDESZ_SZAVAZÓKNAK!!!

ÉLJEN PÁRTUNK ÉS VEZÉRÜNK, ORBÁNC VIKTOR!!!
ÉLJEN PÁRTUNK ÉS VEZÉRÜNK, ORBÁNC VIKTOR!!!
ÉLJEN PÁRTUNK ÉS VEZÉRÜNK, ORBÁNC VIKTOR!!!

2llkedő 2014.02.08. 08:42:33

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Ha valaki nem tudná, hogy mit is jelent az, hogy gyűlölet, akkor megismerheti a kormánypárti hozzászólóktól.

2llkedő 2014.02.08. 08:45:49

@ikonka: "De a kedves posztolónak nagyon szívesen bemutatok nála sokkal intelligensebb, határozott értékrendű, szilárd értékítéletű vallásos embereket."

Vezesd elő őket!

GöTi 2014.02.08. 15:02:38

"Nekem se miniszterelnök, se parlamenti párt ne mondja meg, hogy hány gyerekem legyen"

Ha szabadna kérnem, akkor neked és a többieknek is csak annyi gyereked legyen, amennyit a becsülettel megkeresett, bevallott, adózott jövedelmedből biztonságban el tudsz tartani, munkavégző értékteremtő emberré fel tudsz nevelni.

Ha csak ez teljesülne ebben az országban a következő 10 évben, máris óriásit lépnénk a demokrácia alapjainak lerakása felé, amitől most még rendkívül messze vagyunk.

harkányi 2014.02.09. 09:52:39

Hazugságok, féligazságok, itt-ott igaz állítás. Az első mondat igaz lehet, de az mindjárt meg is határozza a többit: “Gyűlöletem kezdete a 90-es évek elejére datálható…” Aki gyűlöl az soha nem lát tisztán, nem is akar,az nem keresi az igazságot az örül, hogy a kis frusztrált életéért hibáztathat valakit. Ez egy betegség, amihez szakember kell!

zotyesz11 2014.02.09. 10:59:09

"A haza nem lehet ellenzékben! Mondta Orbán Viktor pár héttel a 2002-es vereség után. Ezzel gyönyörűen szembeköpve mindenkit, aki nem rájuk szavazott. Mert ők a haza, a nemzet... Kifordul az ember bele."

Már megbocsáss, de nem a megosztók és a gyűlölködők gondolkodnak így? Vagy legalábbis az értelmezésed elég rosszhiszemű...

"Én még elegánsan győzni/veszíteni tudó fideszest nem láttam. Lehet, hogy van ilyen, de jól rejtőzhet valahol."

Mit értünk az alatt, hogy elegánsan?
Mint mikor a Feriék 2010-ben kijelentették, hogy minden úton-módon akadályozni kell a Fideszt.
Azt hogy konstruktív ellenzékké válnának, azt hallotta valaki bármelyik mszp-és szájából?

"Megvédjük a magánnyugdíjakat!"
HOPPÁ!
Ez nem úgy hangzott, hogy:
"Megvédjük a nyugdíjakat!"
[Kis guglizás után tényleg találtam olyan szórólapokról szóló cikket, ahol "Megvédik a nyugdíjpénztárakat!", élőben sajnos nem találkoztam vele.
Viszont ott nem a privatizációtól akarták megvédeni a nyugdíjpénztárakat?]

Ez a Birkamenetezés, ez nem olyan izé, sértő dolog?
Csak mert emiatt nem biztos, hogy túl sok megértésre számíthattok...

bbwd 2014.06.19. 15:39:07

micsoda idióta poszt és sötét poszter...

vittore 2014.06.20. 10:37:47

Sokszor nekiláttam, hogy leírjam, hogy én miért utálom a Fideszt és a nyáját, de a második mondat után annyira felhúztam magam, hogy feladtam. A cikk tökéletesen leírja azt amit én is gondolok. Nem fekete -fehéren látom a két oldalt, a baloldalon is sok lámpavasra való féreg van és a mostani kormány több intézkedésével teljesen egyet tudok érteni. Itt inkább a Fideszes mint állatfaj leírása volt helytálló. Viszont a módszereik, mentalitásuk, úgy látszik tökéletesen megfelel a magunkfajta nyugathoz tartozni akaró, valójában balkáni népnek.
süti beállítások módosítása