HTML

Friss topikok

Ezért utálom a...

Közösség

Darwin-díjat Semjén Zsoltnak!

2014.08.19. 17:40 Ki volt öntve a víz valahol a konyhában

Semjén Zsolt neve hallatán még nem fordult elő, hogy ne szorult volna ökölbe a kezem. Ez az ember egyszerűen semmi olyat nem tett még, amivel szimpatizálni, azonosulni tudtam volna.

Pedig a szint egyáltalán nem magas, hisz egyszer-egyszer megütötte már Orbán, Gyurcsány, de még Kövér Laci is. Na de ez a Semjén… Tálcán kínálja a magas labdákat, szemezgessünk belőlük.

A poszt címének eredete Zsolti legutóbbi baromságát idézi, mikor is ez a szerencsecsomag azt találta mondani, hogy az evolúció pusztán hipotézis. Persze, mostantól a Bibliának hiszünk, amiben bizonyított elméletet még nem olvashatott ember fia. Ebben a bejegyzésben szépen ki van fejtve, hogy miért baromság, amit Semjén hirdetni próbál.

Na de ez csak apróság, voltak Semjénnek súlyosabb dolgai is.

Hogy miért utálom Semjén Zsoltot? Első helyen a végtelen cinizmusa áll. Sokkal durvábban nyomja, mint Orbán, Gyurcsány, vagy bármelyik "élvonalbeli" politikusunk. Keresztény, nemzeti értékeket közvetít az is, hogy még a szakdolgozatát sem tudta plágium nélkül megírni. A tízparancsolat ide vonatkozó, 7. és 8. pontja: (Ne lopj, ne hazudj) http://uj.katolikus.hu/lelkiseg.php?h=20

Talán legbelül tudja ő is, hogy a kis "KDMP" nevű pártocskája a Fidesz nélkül sehol sem lenne. Tulajdonítsuk kisebbségi komplexusnak a tipikus semjéni viselkedést? Legyen, de attól még nyílik az a bizonyos bicska.

Semjén imád beleszólni abba, hogy a magyar ember hány gyermeket szüljön/nemzzen. Hisz fogyunk, és ennek persze szerinte nem az az oka, hogy ma már a gyermek közel sem olyan fontos, mint mondjuk száz évvel ezelőtt (itt van erről egy zseniális eszmefuttatás), hanem a magyarok aljas, galád módon direkt ki akarnak pusztulni.

Undorító volt az abortusztablettás eset, mikor képes volt a tőlünk nyugatabbra már régóta sikerrel alkalmazott, kíméletes magzatelhajtó módszer ellen kampányolni - jobbikosokkal kézenfogva. Nem baj, maradtak a drasztikusabb eszközök, mert az senki ne higgye, hogy a tabletta tiltólistára tétele kevesebb abortuszt fog eredményezni. Az a fontos, amit a haszontalan egyház mond, nem baj, hogy 2-300 éve már eljárt fölötte az idő.

Vagy itt volt például a nagy vihart kavart vadászatos sztori, melynek lényege, hogy védett madarak és kisemlősök kilőhetőségének visszaállításáért lobbizott. A nagy keresztyén irgalmasság jegyében lövöldözne (mert nagy vadász ám a Zsóti) veszélyeztetett fajokra - pusztán kedvtelésből. Tízparancsolat 5. pontja (Ne ölj!): http://uj.katolikus.hu/lelkiseg.php?h=20

Gyakran próbálja körbenyaldosni a szomszédos országok magyarságát a nagy nemzeti lózungok puffogtatásával. Tipikus példa erre, ami Tusnádfürdőn hangzott el tőle: "

A Fidesz azért nyújtotta be azonnal az újonnan megalakult magyar parlamentben az állampolgársági törvényt - mondta -, mert így akarta biztosítani, hogy a magyarság az állampolgárság révén közjogi értelemben is egyesülhessen."

Na persze. Aki nem narancsdroid, pontosan tudja, hogy ez is a szavazatmaximáláshoz kellett, és a projekt sikeres volt, hiszen a külhoni szavazatok nélkül most nem lenne kétharmaduk.

Előszeretettel vesz részt provokatív céllal olyan rendezvényeken, ahol számíthat némi rivaldafényre. Ilyen volt például a betiltott székelyzászló-felvonás, vagy a bulvármédia érdeklődését is felkeltő emlékezetes, Horthy-t idéző belovaglása Kézdivásárhelyre.

semjen.jpgMindezzel hangsúlyozva az ottani magyarság autonómiaigényét. Kár, hogy sokkal többet árt ezzel nekik, mint használ. Viszont el lehet csenni pár tucat szélsőjobbos szavazót a Jobbiktól. Ügyes.

Semjénben az európai gondolkodásmód csíráját sem leljük. Elhíresült homofób kijelentései mérhetetlen károkat okoztak már eddig is, és ki tudja, hol van a vége. Emlékezhetünk 2005-ös botrányára, amikor azt találta mondani, hogy "az szavazzon az SZDSZ-re, aki azt szeretné, hogy tizenéves fia az első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze".

Nemrég pedig a Hír Tv kamerái előtt próbált benyalni a befolyásolhatóbb, iskolázatlan célközönségének, ezzel: „Ha két férfi házasodik, akkor három miért nem?” Mert ugye a természet rendje az, hogy férfi-nő kapcsolatok léteznek csak. Nem sorolom most az ellenpéldákat az állatvilágból, megtették már előttem sokan. De arra azért kíváncsi lennék, hogy mit szólna Semjén, ha az ő fia lenne homoszexuális. Ááá, ez keresztény, nemzeti értékeket szem előtt tartó családban bizonyára nem fordulhat elő. Tízparancsolat 8. pontja (...mások becsületében kárt ne tégy!) http://uj.katolikus.hu/lelkiseg.php?h=20

Kihagytam valamit? Írjátok meg kommentben!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: politika vallás kereszténység KDNP Semjén Zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://ezertutalom.blog.hu/api/trackback/id/tr136617619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása