HTML

Friss topikok

Ezért utálom a...

Közösség

Ezért utálom Soros Györgyöt

2017.11.19. 14:31 Ki volt öntve a víz valahol a konyhában

Soros György kétségkívül a jelenkor antikrisztusa. Bemondták a tévében is, szóval nem a levegőbe beszélek.

sorosyoutube.jpg

Szép lassan ráébredtem, hogy ez a szemétláda gyakorlatilag mindenben benne van, ami egy kicsit is rosszabbá teszi a világot, és ezzel együtt nekünk, Magyaroknak az életét.

Lássuk, mi mindenben lehet tetten érni az ördögi Soros keze nyomát!

Üvegházhatás

Köztudott, hogy Soros rengeteg babot, tojást és egyéb puffasztó ételt zabál. Amennyit ez az ember fingik, egy egész kontinensnyi szarvasmarha produktumával vetekszik. Ez okozza a globális felmelegedést, nem az iparosodás, meg a kipufogók gázai.

Túlnépesedés

Soros titokban, az éj leple alatt megkefél több ezer afrikai és dél-ázsiai nőt. Elkábítja őket, és pár másodperc alatt el is végzi, amit kell. Különleges izraelita génállománya lehetővé teszi, hogy minden aktus megtermékenyítéssel végződik. Így elmondható, hogy a világon 2-3 milliárd ivadéka rohangál, és ki tudja, meddig nő még ez a szám.

Szar a Magyar foci

A Magyar labdarúgóknak nincs párja a világon. Ilyen tehetségek csakis Árpád unokáinak véréből keletkezhetnek, de ez a mocsok Gyuri bá' speciális, megbuherált labdákat csempész meccsek előtt a stadionokba, ezek pedig úgy vannak beprogramozva, hogy ha Magyar láb közelít feléjük, véletlenül se engedelmeskedjenek a fizika törvényeinek.

Aszályok

Ugye, nyaranta felénk is egyre gyakoribbak a száraz, forró, már-már sivatagi klímára hajazó időszakok. Biztos forrásból tudom, hogy Soros egy speciális programmal belenyúl a ciklonok mozgásába, és eltereli Magyarország felől az éltető esőt. Bezzeg áztatja a liberális Nyugat-Európát, ahol már lassan mindenki buzi, meg transznemű lesz.

Nem indul a kocsi reggel

Érdemes megnézni, hogy nem dugtak-e kolbászt a kipufogódba, mert bizony Soros egyik kedvenc szórakozása, hogy éjszakánként ezt műveli. Főleg minket, Magyarokat sújt vele, de lengyel testvéreinket is pedzegeti már.

Korai magömlés

Ha ettől az igen kellemetlen problémától szenvedsz, szinte biztos, hogy Soros keze van a dologban. És ezt most szó szerint kell érteni. Az öreg táskásszemű fénysebességgel veri ki a brét, mielőtt bármit is észrevennél, és a hüvelybe hatoltál volna vele.

A vajas felére esik az a kurva kenyér

Ugye, hogy te is mindig beszopod ezzel? Elmondanám, hogy ebben is Soros keze van. A vén lókötő telepatikus úton tud hatni a vajas kenyérre, és némi ráolvasással könnyedén eléri, hogy a Magyar szájak éhen maradjanak. Kéjes örömét leli ebben.

 

Szólj hozzá!

Címkék: soros györgy

A bejegyzés trackback címe:

https://ezertutalom.blog.hu/api/trackback/id/tr9513311057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása