HTML

Friss topikok

Ezért utálom a...

Közösség

Ezért utálom Gaál Lászlót

2014.05.29. 21:36 Ki volt öntve a víz valahol a konyhában

2 nappal ezelőtt még fogalmam sem volt róla, hogy a világon van, de a közösségi média erejének köszönhetően rekordgyorsan sikerült megutálnom ezt az embernek jóindulattal sem nevezhető fehérjehalmazt. Gaál László az MLM (Magyarországon szitokszónak számít, talán nem is érdemtelenül) rendszerre épülő Flavonmax tulajdonosa. A cég méregdrága lekvárokkal igyekszik átkúrni a hiszékenyebb, iskolázatlanabb embereket. Na de most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ennek a féreg Gaálnak legkedvesebb hobbija az afrikai "egzotikus", mellesleg sajnálatos módon veszélyeztetett állatok közvetlen közelről való lelövöldözése.

Tudjuk, hogy megy ez. Sáros ebben a helyi vezetőség is, hiszen a gazdag vadászturisták csinos összegeket hagynak náluk, hogy lelőhessenek néhány - valószínűleg elkábított - vadállatot. Íme a videó, amelyben láthatjuk, micsoda élvezetet jelent pár méterről elvenni egy ártatlan állat életét. Csak azért, hogy lehessen itthon vagánykodni vele. Lacikám, óhajod teljesült, ide is kikerültél.

Szar "ember" vagy. Egy hulladék!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezertutalom.blog.hu/api/trackback/id/tr576230083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása