HTML

Friss topikok

Ezért utálom a...

Közösség

Ezért utálom Soros Györgyöt

2017.11.19. 14:31 Ki volt öntve a víz valahol a konyhában

Soros György kétségkívül a jelenkor antikrisztusa. Bemondták a tévében is, szóval nem a levegőbe beszélek.

Szólj hozzá!

Címkék: soros györgy

Internetadó - Vissza a középkorba!

2014.10.21. 23:54 Ki volt öntve a víz valahol a konyhában

Rendesen megkapta már tőlem ez a kormány a magáét, de ez az internetadó tervezet azért érdemel némi szócséplést. Miről is van szó? Mélyen tisztelt kormányzó pártunk kitalálta, hogy jól megsarcolja a galád internetezőket, méghozzá nem is kicsit: minden megkezdett gigabájt letöltése után 150 forint plusz adót vetnének ki a szolgáltatóra - magyarul a felhasználóra, mert azt senki ne gondolja, hogy egy piacorientált vállalat (amúgy helyesen) nem ezt fogja tenni. Míg 2008-ban még hevesen tiltakoztak az akkori kormány hasonló terve ellen, lásd: http://www.fidesz.hu/hirek/2008-04-26/az-internetado-tervenek-visszavonasara-szolit-fel-a-fidesz/ most gyönyörűen segget csináltak a szájukból.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz internetadó

Darwin-díjat Semjén Zsoltnak!

2014.08.19. 17:40 Ki volt öntve a víz valahol a konyhában

Semjén Zsolt neve hallatán még nem fordult elő, hogy ne szorult volna ökölbe a kezem. Ez az ember egyszerűen semmi olyat nem tett még, amivel szimpatizálni, azonosulni tudtam volna.

Pedig a szint egyáltalán nem magas, hisz egyszer-egyszer megütötte már Orbán, Gyurcsány, de még Kövér Laci is. Na de ez a Semjén… Tálcán kínálja a magas labdákat, szemezgessünk belőlük.

Szólj hozzá!

Címkék: politika vallás kereszténység KDNP Semjén Zsolt

Ezért utálom Mezei Dánielt

2014.06.18. 13:13 Ki volt öntve a víz valahol a konyhában

mezei.jpgMármint Mezei Dániel „sportriportert”, hiszen mint embert nem ismerem, és számomra nem is érdekes, hogy civilben milyen. Lehet, hogy kiváló, derék férfiú, de bevallom, ilyen szar kommentátort még életemben nem pipáltam. A magyar felhozatal amúgy is eléggé hullámzó, mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai. Idegesített Csisztu Zsuzsa csipogása, az egyébként roppant felkészült, megboldogult Knézy arroganciája („Nekem egy maldív-szigeteki ne integessen!”), Komlósi Gábor „nagypöri”-je, vagy az összességében szimpatikus Faragó Ricsi visítozása, ha Dombi Tibit buktatták.

84 komment

Címkék: sport foci forma-1 mezei dániel

Ezért utálom Gaál Lászlót

2014.05.29. 21:36 Ki volt öntve a víz valahol a konyhában

2 nappal ezelőtt még fogalmam sem volt róla, hogy a világon van, de a közösségi média erejének köszönhetően rekordgyorsan sikerült megutálnom ezt az embernek jóindulattal sem nevezhető fehérjehalmazt. Gaál László az MLM (Magyarországon szitokszónak számít, talán nem is érdemtelenül) rendszerre épülő Flavonmax tulajdonosa. A cég méregdrága lekvárokkal igyekszik átkúrni a hiszékenyebb, iskolázatlanabb embereket. Na de most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ennek a féreg Gaálnak legkedvesebb hobbija az afrikai "egzotikus", mellesleg sajnálatos módon veszélyeztetett állatok közvetlen közelről való lelövöldözése.

Tudjuk, hogy megy ez. Sáros ebben a helyi vezetőség is, hiszen a gazdag vadászturisták csinos összegeket hagynak náluk, hogy lelőhessenek néhány - valószínűleg elkábított - vadállatot. Íme a videó, amelyben láthatjuk, micsoda élvezetet jelent pár méterről elvenni egy ártatlan állat életét. Csak azért, hogy lehessen itthon vagánykodni vele. Lacikám, óhajod teljesült, ide is kikerültél.

Szar "ember" vagy. Egy hulladék!

 

 

Szólj hozzá!

Ezért utálom a Fideszt!

2014.02.07. 02:35 Ki volt öntve a víz valahol a konyhában

Gyűlöletem kezdete a 90-es évek elejére datálható. Még javában uralkodott nagy, nemzeti Hóbaglyunk (Boross Péter), amikor ez a narancsszínű undormány már az ártatlan gyermekek felé is elkezdte nyújtogatni rettenetes csápjait. Általános iskolás voltam, de - talán kissé megszállott módon, és köszönhetően az Uborka című "politikai salátának" - egész jól képben voltam az akkori politikai élettel kapcsolatban. Tudtam, mely pártok jutottak be a parlamentbe, sajnáltam az Agrárszövetséget, én is haragudtam Antall Józsefre azon az ominózus vasárnap estén.

344 komment · 2 trackback

Címkék: politika fidesz ezért utálom

Ezért utálom a petárdázókat!

2013.12.31. 17:55 Ki volt öntve a víz valahol a konyhában

petarda.jpgAz idióta petárdázásnál kevés értelmetlenebb dolgot tudnék felsorolni az amúgy nem túl izgalmas szilveszteri hagyományok "tárházából". Tényleg van, aki őszinte örömét leli abban, hogy meggyújt egy kétes eredetű robbanószert, és élvezi a durranás hangját? Nyilván akad pár millió agyatlan, aki igen, hisz nem csökken a kereslet eme utálatos termékek iránt.

218 komment

Címkék: szilveszter kutyák petárda ezért utálom

Ezért utálom a nem indexelőket!

2013.12.22. 02:03 Ki volt öntve a víz valahol a konyhában

Magyarországon a jogosítvány megszerzésének első feltétele a KRESZ-vizsga letétele. A tananyagban világosan le van írva, hogy mikor kötelező a személygépkocsival való irányjelzés. Ha irányváltoztatást hajtunk végre, ez az esetek 99 százalékában irányjelzésre kötelez bennünket. De szép is volna, ha ezt mindenki betartaná.

1 komment · 1 trackback

Címkék: közlekedés ezért utálom nem indexelők

süti beállítások módosítása